Певицата на Първанов стана адвокат на боса на КТБ

Цветан Василев е най-големият меценат в България, а сега всички наричат банката му "чудовище", изрази недоумението си Николина Чакърдъкова

Ако сега трябва да се съберат всички хора, на които е помагал банкерът Цветан Василев, зала “Арена Армеец” няма да може да ни побере. Той е давал пари за артисти, певци, спортисти, за училища и църкви. Няма сфера в изкуството и спорта, който да не бил подпомогнат от Василев. Само преди половин година казваха, че КТБ е печеливша банка. А сега хората говорят за банката като за чудовище и хулят този банкер, който не е отказвал помощ на никого. Тъжно ми е, че днес никой не казва и дума за тази друга страна на монетата.

С тези думи певицата Николина Чакардъкова страстно защити една от най-коментираните личности през последните месеци – мажоритарният собственик на КТБ Цветан Василев по Би Ти Ви.

Кандидат-депутатът на АБВ изтъкна, че познава банкера като най-големия меценат в България, който не веднъж е бил единственият, който се отзовавал на писмата й за спонсорство и благодарение на финансовата помощ от банката тя е организирала голяма част от своите концерти. Тя обаче не знае какво точно е ставало в банката, чии са били парите, които е раздавал Василев и дали не е правил "с чужда пита помен", тъй като за нея най-важното е да бъде съхранено българското и когато човек иска това, знае как да го направи, сърцераздирателно коментира любимката на Георги Първанов.

Певицата обеща да не напуска политиката и да остане вярна докрай на АБВ. Сега обаче неин приоритет бил концертът, който организира на 11 ноември в зала “Арена Армеец”. Но Чакърдъкова не обели и дума кой ще бъде този път благодетелят й, с чиито пари ще реализира мечтата си.