Сестрата на Борисов: Петър Москов се е устремил към поста здравен министър

Сега е борба за министерски постове, заяви д-р Красимира Иванова

Не давам съвети на брат си, макар че всеки лидер има нужда от това. Един лидер не може да разбира от всичко, заяви в ефира на бТВ сестрана на Бойко Борисов д-р Красимира Иванова. Все пак тя му препоръча да не се доверява за всичко, да бъде малко по-мнителен. На въпрос на кого и за какво се е доверил, тя отговори: "Довери се в добротата на хората. Това е заради неговата доброта и вярата в добротата на хората и в тяхната вярност. Доста хора го подведоха, забиха му нож в гърба", каза още тя и коментира: "Правителство трябва да има, но то трябва да е на принципна основа, а не на всяка цена. Сега е борба за министерски постове."

На въпрос дали няма да стане министър на здравеопазването, тя посочи, че не би си и помислила това, а към поста се е устремил самият Петър Москов от Реформаторския блок. "Той е толкова напорист, толкова агресивен", коментира Иванова.

Според нея брат й правилно не присъства на консултациите, защото преговорният екип е достатъчно силен.

"За мен лично е добре да чуя какво говорят хората на по-ниско ниво, защото от там също произлизат добри идеи. Не може само лидерите да говорят, посочи тя и обясни, че се явила на един конкурс в "Шейново" и "беше много смехотворно". Д-р Велев, който така или иначе има вече заповед за директор - за него е имало специално събиране, и той си има и ООД, и е директор на болница, което е конфликт на интереси, коментира Красимира Иванова.