Бареков се изрепчи: "Другите партии пръскат милиони, ние правим най-евтината кампания"

Лидерът на ББЦ обеща да е политическият балансьор в 43-то НС

„България без цензура” провежда най-евтината кампания, всички други партии харчат парите на българския народ, пръскат милиони”, заяви пред bTV Николай Бареков.

В характерния за него стил лидерът на ББЦ се изрепчи, че не ползва охрана и около него не се върти отбор гавази. „Ето, в студиото съм само с две момичета и със шефа на моя пресцентър”, каза той. По думите му ГЕРБ и БСП профукали 100 млн.лв. държавна субсидия, а Яне Янев, който бил единственият член на партията РЗС, получил 9 млн.лв. „Парите за кампанията на ББЦ осигуряваме от дарения, миналата седмица в касата ни имаше само няколко хиляди, тези дни очакваме още”, подчерта той.

Бареков за пореден път съобщи, че няма господар и поради това може спокойно да говори и върши каквото поиска. И допълни, че в листите на партията му имало перфектни млади специалисти, самият той бил доста по-възрастен от тях.

„ББЦ е против ДПС, понеже тази партия е символ на корпортивния вот, ние ще заемем тяхното място като политически балансьор”, зарече се скандалният политик. А накрая изтъкна: "След 5 октомври Бойко Борисов ще дойде да ми целува ръцете, защото няма да събере мнозинство в парламента".