Meтоди Андреев: Искам да облека в законодателна форма това, което говоря от години

Няма българска партия, която да изключим от задкулисието

Бившият председател на Комисията по досиетата и депутат от СДС Методи Андреев стана водач в листата на ГЕРБ от гражданската квота."Нямам прекалени лични амбиции, но обещавам да облека в законодателна форма, това което съм говорил през годините", обяви в студиото на Нова тв. кандидат-депутатът. 

"Начинът е да влязат повече хора отвън; аз съм бил партиен член само на СДС. От 2003 година не съм бил в центъра на политиката, а я наблюдавам отвън. След толкова години хич не мога да бъда обременен, ще правя това, което мога" увери Андреев.

„При протестите хората възстанаха срещу безпардонността в българската политика и олигархията и задкулисието. Не мога да изключа ГЕРБ от това. За съжаление няма българска партия, която да изключим. Трябва да влязат повече хора, които да го признават и които да се борят срещу това”,каза  една от  приятните изненади в предизборната листа на ГЕРБ. 

Андреев не спести критиките си към партията, която го направи водач

Не е тайна, че ГЕРБ направи няколко сериозни грешки в предишното си управление, една от които е отношението към дребния и средния бизнес. Вътрешен конфликт няма, защото от 2003 година не съм в политиката, а гледам отстрани. Станал съм по-затворен. Знам какво е да си водач на листа и народен представител. За съжаление невинаги може да се помогне на всеки. Не съм имал вътрешен конфликт, защото знам какво губя, но знам и какво печеля”, допълни той.

От година насам заставам зад определени политики на ГЕРБ, подкрепям ги.