Юлий Москов: На Станишев са обещани 20 млн. от КТБ

Според Юлий Москов Станишев е бил най-близкият човек до Цветан Василев

„Говори се, че Цветан Василев е обещал на Сергей Станишев 20 млн. и вече са му дадени 8 млн. Това беше най-близкият човек до банкера. Бареков е бил финансиран с 30 млн., 15 от които отидоха за купуване на гласове” Това заяви издателят Юлий Москов в ефира на Нова телевизия и обясни, че щом в банковите среди има такива слухове, има голяма вероятност те да са верни.

„Най-голямата победа на Станишев е, че е победи БСП. Той даде на ДПС властта под аренда, само че не се знае каква е арендата. А партийният началник Сергей Станишев плюнчи молива и пише листите.” аргументира се Москов.

Според него ГЕРБ не трябвало да влизат в парламента още от миналото лято, защото „там не са политици и партийци, а назначенци.” обясни той и добави, че най-вероятно някой плаща на Бареков да сипе лъжи.

Другият събеседник Иван Бакалов заяви, че е много притеснително, че искат да се дадат правомощия на служебния кабинет да вземе 3 милиарда и да спаси една банка. „Бойко Борисов е типичен балкански лидер. Подобни на него в другите страни, рано или късно влизат в затвора”, добави той.