​Бареков пак се изцепи: Подавам ръка на Борисов да извадим заедно ДПС от властта

Ще има оставка на кабинета, ако Борисов и Доган са се разбрали

Оставката на кабинета стана повод за поредната конспиративна теория, която разви лидерът на България без цензура Николай Бареков.

Дали Орешарски ще подаде оставка днес - това зависи от новите управляващи ГЕРБ и ДПС, които му дърпат конците. Ако Борисов и Доган са се договорили, оставка може и да има. Ако двамата са решили да крадат още, то с оставката може да се почака, коментира ГМО-политикът, вземайки повод от последното изявление на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов по Нова ТВ.

Борисов отказа да каже дали е готов да подпише споразумение с най-голямата извънпарламентарна и опозиционна партия ББЦ за изваждане на ДПС от властта. Какви са неговите зависимости от ДПС и Доган, от какво го е страх Борисов?", попита още лидерът на ББЦ.

Бившият журналист, който не спира да сипе хули и обвинения по адрес на бившия премиер и управлението на ГЕРБ, с присъщата му безцеремонност отново призова Борисов за двустранно споразумение за изваждането на ДПС от властта.

„Още веднъж протягам ръка към Борисов и ГЕРБ, нека докато този парламент е жив, т.е. до 6 август, да подпишем двамата документ, че който и от нас да спечели изборите, да гарантира, че няма да се коалира с ДПС. Така народът ще е спокоен, че която и от двете големи партии да спечели изборите, то ДПС няма да участва във властта“, обясни евродепутатът.