Бареков поиска акъл от синдикатите

Евродепутатът се срещна с лидерите им в Народното събрание

Лидерът на „България без цензура" Николай Бареков покани на разговори представители на синдикатите,”за да му дадат акъл за политиката, която да провежда в сегашната ситуация в страната”.Това съобщи news.bg.

За срещата с лидерите на КНСБ и КТ „Подкрепа" Пламен Димитров и д-р Константин Тренчев евродепутатът избра сградата на Народното събрание. Бареков се зарече, че участва в разговорите като слуга на българския народ и поиска да чуе оценката на синдикалните лидери за положението в държавата. „В България няма икономическа и финансова криза, има политическа криза", е мнението на ексжурналиста. Той представи накратко изводите, до които са стигнали от „България без цензура". По думите му КТБ трябва да бъде спасена с частен ресурс, да няма голяма актуализация на държавния бюджет, но да се попълнят празнотите в Здравната каса.

„Политическата криза се нагнетява от партиите в парламента, които отказват да работят", предупреди Бареков и използва случая отново да изтъкне тезата си, че сега се водят активни разговори между ДПС и ГЕРБ, които целят овладяване на публичните активи на държавата.