Гамизов: Властта готви кървава събота

Лидерът на Гражданска лига на България Стефан Гамизов предупреждава, че е получила достоверна информация, че властта планира за събота тежки сблъсъци.

На личната си страница във Фейсбук енергийният лобист разкри:

„Все повече информация се "стича" към мен,че Цветлин Йовчев подготвя кървави сблъсъци в събота....Познавам този социопат лично от 2009 година, когато Бойко Борисов след небивало гнусен дипломатически натиск го назначи за шеф на ДАНС. Тогава този морален отпадък (Йовчев), намери за нужно да ми съобщи: „Трябва да разберете, че нищо не може да спрe АЕЦ "Белене".....”

Гамизов  предупреждава Йовчев, че демонстрира болестно състояние и се нуждае от специализирана психотерапевтична грижа. „Бих желал да ви видя подсъдим за безбройните  престъпления, които извършихте в дългата си кариера в НСС и ДАНС, но знам колко е невъзможно това. Знам,че ще се измъкнете или ще ви измъкнат. Знам,че ще унищожите живота на още много хора. Но също така ви предупреждавам, наближили сте една червена линия и зад нея няма кой да ви спаси от репресията на справедливостта на законите. Ако в събота се пролее кръв, то тогава ще сте я преминали”, е посланието на Гамизов.