Модерните шапки за лято 2014

Шапката е незаменим аксесоар за лятото. Ето кои са актуалните шапки за лято 2014 и как да ги съчетаваме, според сайта Rozali.com.

Класическата капела от слама, плат или изкуствена материя, остава тотален хит за лято 2014. Най-актуалният цвят, разбира се, е бялото. Белият цвят е абсолютен владетел на летните тенденции, дори при шапките. Разнообразете голямата капела с цветен шал, който да подчертава останалата част от визията ви. Ако планирате плажна визия, съчетайте го с банския.

Шапка тип камбана

Шапката тип камбана е по-нестандартен вариант за лятото. Тя покрива по-голяма част от лицето. Подхожда много на комбинации с лен. За плажа не се колебайте да я съчетаете с ретро бански, които се завръщат това лято. Шапки тип камбана видяхме и в колекциите на някои големи модни марки като DSquared2.

Шапка федора

Шапките федора в различните им варианти – с тясна и с широка периферия също са топ тенденция. Изберете федора в светли цветове за лятото. По-смелите може да заложат на цветен принт. Шапките федора лесно се комбинират с всякакви прически – къси и дълги коси, дори плитки. Шапките федора са идеални за всеки ден и се съчетават лесно с неофициално облекло, особено комбинации от деним.

Козирка

Козирките са за любителите на алтернативните визии. Подходящи са по-скоро за море, отколкото за ежедневието. Основното предимство на козирката е, че позволява на скалпа да диша. Въоръжете се с козирка за плажа, ако си падате по плажния волейбол.

Кърпи или шал за глава

Кърпите и шаловете за лятото са по-скоро моден аксесоар, отколкото начин да се предпазите от слънцето. Въпреки това не можем да отречем, че изглежда страхотно. Кърпите и шаловете за глава са подходящи за всеки ден и за плажа. Съчетават се лесно както с по-спортни дрехи, така и с рокля.