Секси трикини? Ще изглеждате перфектни на плажа

Танденции при банските за лято 2014

Независимо къде отиват на почивка, дали са за ден или седмица, голяма част от дамите свеждат подготовката за лятната ваканция до въпроса „какъв бански да си взема“. Вижте последните модни тенденции при банските костюми за лято 2014 и изберете вашия модел.

Секси трикини

Трикините определено са секси, затова жените, които се радват на перфектна фигура, трябва да имат поне един модел от този бански в гардероба си. Тази година при трикините властва асиметрията, но се срещат и класически варианти.

Миксирайте смело

Сред водещите тенденции при банските тази година е смесването на щампи и цветове. Не се притеснявайте да изберете горна част в любим принт и едноцветна долна или пък да съчетаете горнище и долнище в два различни цвята.

Ако пък все още не сте достатъчно смели, заложете на по-класически варианти – долнище в черно или бяло и горнище с ефектен принт.

За да сте в крак с тенденциите, изберете бикини с ниска талия или връзки отстрани и горнище тип банду или затворено покрай шията.

Ретро бански

Тенденцията не е от днес, но през този сезон се обръща повече внимание на кройката, отколкото на цветовете и принтовете. Ретро банските са елегантни, стилни и са подходящи за дами с по-пищна фигура.

Изберете бикини с висока талия и горнище тип бюстие или бралетка. Популярна е също сърцевидната форма. Почитатели на тенденцията са Dolce&Gabbana, чийто ретро бански стана хит сред звездите.

Фото принт

Нещо ново и ефектно сред тенденциите при банските. Фото принтът засяга предимно моделите цял бански, но се среща и при комплектите. Лица на животни, нежни цветя или красиви пейзажи оживяват върху еластичната материя.

Спортен бански

Следвайки тенденциите в модата за пролет-лято 2014, банските отделят място и за спортната вълна. Този тип модели са идеални, ако обичате да прекарвате времето на плажа активно – докато играете волейбол, федербал или водна топка.

Бански с волани

Волани, ресни, няма значение – важно е да има обем. Освен това тези модели са женствени и ефирни, подходящи са за дами с по-малък бюст.

Какви бански да търсите още:

С кръстосани презрамки – спадат към спортните модели, но пък са доста ефектни и компенсират за по-семплата предна част.

С тропически мотиви – палми, цветя, зеленина и папагали, използвайте банските, за да се пренесете (макар и само мислено) на някой тропически плаж.

С етно мотиви – тенденцията продължава от миналата година, банските са пъстри, свежи и с младежко излъчване.