Майката на абитуриентката с рокли за 15 бона се оказа с борчове към съседите

Сумата е натрупана за поне 5-6 години

Меги Мичева дължи на блока, в който живее в София, 894 лева, разкриха "Господари на ефира". Майката на Каролина-Клер сама пратила писмо до Нова ТВ, за да покаже най-красивата абитуриентка - именно дъщеря си. Двете обясниха в сутрешния блок  на Нова телевизия преди повече от месец, че роклите били по поръчка от Дубай, а всички били в шок и паника колко късно момичето си е поръчало тоалетите. Темата стана една от най-обсъжданите.

Съседка на семейството обясни пред "Господари на ефира", че това са сметки за стълбищно осветление, портиер и чистач. Сумата е натрупана за поне 5-6 години. "Но в същото време се показва класа в обществото и то в националната телевизия", казва съседка на г-жа Мичева. Майката си присвоила и общи помещения, като е вземала и ток от стълбищата, разкрива още тя.

Друг техен съкооператор, чието лице обаче остана замазано, разказа, че семейството дори си е надстроило и етаж, но от общината го спрели и го бутнали. Семейството живеело на 14-ия етаж, като дори си направили зелена градина, която поливали и наводнили съседката от долния етаж. При вида на екипа на "Господари на ефира" жената не можа да скрие изненадата си и им затръшна вратата.

Братът на Каролина-Клер, когото екипът засече пред блока, се оплака от подигравателното отношение на водещата Мария Игнатова към сестра му. В крайна сметка семейството потегли със скъпия си автомобил, като все пак майката обясни накрая, че не тя дължи пари на блока, а съседите й на нея, защото ремонтирали тавана.