Азис се отказва от България с рими на Радой Ралин

Чалга изпълнителят избира Турция

Азис планира да напусне България и да я замени с Турция. Но преди да емигрира, той не пропусна да се подиграе с българския народ, използвайки писателя Радой Ралин, пише kliuki.ws.

Чалга изпълнителят цитира доста саркастичното и малко циничното му четиристишие в личния си профил във Фейсбук - "Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури,  народили чукундури..." Римите на писателя са паднали на сърцето на ромския певец. И под тях певецът гневно заявява, че се срамува, че е българин. „Радой Ралин в едно четиристишие успя да изтъкне най-важните черти на българина и българското. Чудно ми е само тези, дето се бият в гърдите и постоянно повтарят: Трябва да се гордеем с България и българското. Не знаеха ли за това стихче?! Или ще спорят с един от най-изтъкнатите автори на века. Българският народ е страшно злобен и прост. Срамувам се, че принадлежа към него”, безпощадно отсича Азис.

Костинбродският славей често обвинява българите за нещо срамно, гнусно и много долно, като се смята над нещата. Преди време той се разсърди на нацията ни, че бе заловен от НАП, защото не бе плащал данъци в размер на милиони и затова има запор над един от апартаментите си.

И оттогава е категоричен, че ще забегне в Турция. Понеже в южната ни съседка го глезят като принц, Азис редовно ходи там. Но едва ли ще бъде все така щастлив, ако наистина бъде принуден да стане поданик в държава с авторитарен режим, където не са особено толерантни дори към звездите с различна ориентация.И че в момента е толериран като звезда, защото не е един от тях, но ако стане, ще види и другата страна.

Наскоро певецът нападна своя етнос. Поводът бе етническото напрежение в Орландовци и Гърмен, където българите пропищяха от ромските набези и поискаха от държавата да има контрол над крадливите цигани, пише Блиц.

Поп фолк изпълнителят бе категоричен, че вярва на българите и остро осъди съгражданите си, че не трябва да крадат и деребействат на чужд гръб, тоест на българския.

„Мечтата ми е за една България, в която всяко ромче с раница на гърба отива на училище”, почти се разплака тогава поп фолк идола в интервю пред БНТ.

Затова никак не е логично поредното му оплюване към българската публика.