Първи любовни искри прехвръкнаха в Big Brother

Едно от изпитанията ще даде шанс на Съквартирантите да чуят какво се е говорело зад гърба им, а това ще създаде допълнително напрежение между тях

В днешния дейли епизод ще станем свидетели и на първите любовни искри, които ще прехвърчат в Къщата на Big Brother. Кои са съквартирантите, които ще се осмелят да покажат зараждащите се в тях чувства, ще разберем тази вечер.

Сформирането на лагери в Къщата продължава. След като Никита публично заяви, че се изправя срещу Богданов и Цветелин, днес тя ще се опълчи и на Кирил. Повод за създалото се напрежение отново ще е начинът, по който мъжете в Къщата комуникират. Татуираната дама ще се засегне от фондовия агент и категорично ще му забрани да говори с нея до края на престоя им. Едно от изпитанията ще даде шанс на Съквартирантите да чуят какво се е говорело зад гърба им, а това ще създаде допълнително напрежение между тях.

В епизода тази вечер ще видим и новата седмична мисия, в която съквартирантите ще се борят за достъп до затворените помещения в Къщата. Групирани по трима, те ще бъдат подложени на физически и психически изпитания, а ако успеят да преборят себе си, ще получат достъп до така жадуваната баня, тоалетна и кухня.

Жените в Къщата за пореден път ще покажат смелост и борбен дух в името на общото благо. Залогът ще бъде голям, защото в случай на провал, те ще трябва да останат да обитават зоната на съответното помещение за няколко дни, без да имат право да излизат от нея.