Tризначките: Нико Тупарев "ни продуцира" за проститутки

Тризначките Вяра, Надежда и Любов напълно са изгубили вяра в чистите намерения на продуцентското съсловие у нас. Рожби на риалити форматите и известни със скандалджийския си нрав, в ефира на tv7 те изсипаха куп закани и обиди към някои от най-известните тв-продуценти. В черния им списък попаднаха Нико Тупарев, Магърдич Халваджиян, Ники Николов, водещия Ники Кънчев, брадъра Здравко и кой ли още не.

Оказа се, че сложна плетеница от отрицателни герои съсипва живота на многострадалните тризначки. Те се оплакаха, че трябвало да спечелят половин милион от "Биг Брадър", а им дали само мизерна сума за фотосесия в еротично списание. Битието на Вяра, Надежда и Любов самите те описват като напрегнат трилър - продуцент ги кара да простититуират, събрат от риалити влиза в ролята на каналджия, чиято роля е да ги продаде като сексуални робини в Лондон, килър ги дебне по улиците на Благоевград, а за капак на всичко ги изкарали тъпи пред цяла България. За капак на всичко, откакто заявили, че подкрепят ГЕРБ, сметките им мистериозно станали твърде големи.
"Ще съдя Нико Тупарев!", изригна Любов. Заедно със сестрите си, тя е решена скоро да се пробва и в политиката, защото смятат, че "има още какво да научат". "Ние сме медико-биологичен феномен", припомниха сестрите, които държат да кажат, че никога не са си правили тест за интелигентност.