Kaтето Евро плаче за заплатата си от ТВ7

Медията й дължи 20 бона

Актрисата Катето Евро доскоро беше водеща на предиобедното предаване "Усещане за жена" по TV7. Оказва се, че и тя е сред пострадалите, които не успели да си вземат дължимото от медията. Затова от известно време пуска постове по темата в профила си в социалната мрежа Facebook. Засега обаче още няма яснота по въпроса кога ще си разчистят сметките с последния ѝ работодател.

"Мили мои приятели, знам, че ви досадих с тая моя заплата. Всички ме успокоявате и ми казвате да гледам напред и че всичко ще се нареди. Не само аз, а и моите колеги, които с радост правихме предаването "Усещане за жена", искаме да получим това, което с труд и много сърце правихме. Ние ще търсим правата си, защото смятаме,че всеки заслужава своя хляб. Няма повече да мрънкам и ще се усмихвам! А тези измамници ще си получат своето!", закани се звездата от лентата "Оркестър без име".

Предаването "Усещане за жена" се радваше на сравнително висок рейтинг. От ръководството обаче решиха да го спрат, защото съкращавали бюджета и трябвало да се правят икономии. Последният епизод бе излъчен в края на юни.