Мика Стоичкова се моли за Аръков чрез фейсбук

Бившето гадже на актьора публично отправя молитви за бързото му оздравяване

Бившето гадже на актьора Иво Аръков се моли за негово здраве, обръщайки се към Архангел Михаил чрез Фейсбук. Мъжът беше пребит снощи в София.

"Ангел мой! Архангел Михаил, моля те ела и ни помогни, за да има мир в България. Да няма лоши хора, завист, злоба, несправедливост! Пази го и него! Моля те!!!! Благодаря ти Архангел Михаил, Амин!", пише на стената си Мая.

Дъщерята на Камата и Аръков се разделиха внезапно преди няколко месеца след почти 10-месечна любовна история. Въпреки това, двамата твърдят, че още се обичат.

"Първо - невероятно е хората да мислят, че бих могъл да си позволя да си правя PR с това, че се разделям с най-любимия ми човек. Раздяла има, тя е факт. Макар ние с Мика да се обичаме", обясни публично актьорът. Но възникна един проблем, неочакван и за мен самия - с приятелската среда около майка й. Не искам да прозвучи така, че не уважавам нейното семейство, напротив. Аз ги ценя дълбоко. Оказа се обаче, че те се намират в такъв център на внимание, който провокира неясни интереси. А се разпространиха слухове, че моите интереси спрямо тях са неясни”, обясни публично актьорът.