За гнева и шутовете на Ахила Стоичков, доктор хонорис кауза

Пак нападна български журналисти

Светослав Пинтев

Първите кадри от сватбата на дъщерята на Христо Стоичков – Христина и хърватския му зет Лука Белич в Етрополския манастир, се появиха в испанския в. „Мундо Депортиво“. И се върнаха в родината, откъдето тръгнаха.

На видеото се вижда как Камата благодари на всички гости, които споделят с него и семейството му това радостно събитие. А той е с папийонка - същински джентълмен, благородник и приятел на човечеството..

Само дето вчера „футболната легенда“ Христо Стоичков пак нападна български журналисти, преби с шутове и юмруци шофьора на редакционната кола. Защото снимали... Поне те така твърдят, ама надали си измислят. Нали всички познаваме Стоичков. 

„Ами това е доктор хонорис кауза от Пловдивския университет, който псува и се бие като уличен гамен и го раздава като онбашия“, гласеше един от коментарите под новината. Спестяваме част от определенията, разбира се, защото те са в стила на самия Стоичков. Носителят на научна титла е още по-изкусен майстор, разбира се.

Никаква футболна гениалност и заслуги към българския  и световния футбол не оправдават подобна долнопробна бруталност, която в случая е била направо варварство,стремеж да унищожи, унижи и намачка някого. Без значение дали той има някаква вина за гнева на Ахила Стоичков. Случил се шофьорът , който пък съвсем няма нищо общо със снимките, само вози.

Нито го оправдава това, че се женела дъщеря му. Темида би трябвало да го вкара в затвора за 2-3 години, но както се досещате, това няма да стане. Надявам се, че поне шофьорът ще го осъди за тлъста сума.

Смайващото е, че журналистите са се заключили в колата, а само шофьорът се показал и бил повален с шутове и юмруци. За нищо не ставаме журналистите, щом досега никой не му е отвърнал подобаващо, а Модерния ляв не е изял поне един як бой, но това е друга тема. Или просто не е попаднал на подходящите хора и това му предстои.