Отмениха концерти на Стив Вай заради метежа в Турция

Очаква се скоро да се разбере дали ще бъдат обявени нови дати

Концертите на Стив Вай в София и Истанбул ще бъдат отложени заради ситуацията на нестабилност в Турция. Решението бе окончателно протвърдено от екипа на музиканта до "Firestorm Productions".  Причината за отмяната на концертите са трагичните събития от последните дни в Турция.

Двата концерта трябваше да се проведат съответно на 3 август (Истанбул) и 5 август (София), като част от настоящето турне на Стив Вай „Passion and Warfare 25th Anniversary Tour”.

Парите за всички закупени билети ще бъдат напълно възстановени от Eventim.bg. Билети, закупени на каса на "Eventim", се връщат на мястото, откъдето са закупени.

Билетите, закупени чрез интернет страницата www.eventim.bg, могат да бъдат върнати на място в централния офис на ул. „6-ти Септмември“ 58 в София, или дистанционно - чрез изпращане на билета по куриер до адреса на управление на "Eventim", в който случай клиентът трябва да предостави на "Eventim" номер на банкова сметка, по която да му бъде преведена цената на билет.

Очаква се скоро да се разбере дали ще бъдат обявени нови дати, на които феновете в България и Турция ще могат да се насладят на изпълненията на Стив Вай и съпътстващите го музиканти.