Мартин Карбовски: ТВ7 отива в ръцете на Делян Пеевски!

Журналистът Мартин Карбовски, който продуцира неделният блок в ТВ7 "Програмата" изненадващо спря излъчването на предаването в почивния ден, а малко по-късно публикува и гневен статус в социалната мрежа:  "Днес няма да има Предаване в тв7. Прекратяваме този фарс.
Защото: Имаме всички индикации, че телевизията отива в ръцете на Пеевски. Това е". 

Телевизията, официално се води на фонда „Кепитъл Алегро“,  който изпадна в криза след краха на КТБ. Кой обаче е истинския собственик на поредната офшорка не е съвсем ясно? Кредитори поискаха  обявяването й в несъстоятелност, а сметките й – блокирани. Журналистите в медията отдавна не получават заплати.
Искът за несъстоятелност е на Николай Барековата "Ноу фрейм медия България", който упорито декларира, че няма нищо общо с Пеевски.

Освен телевизията "успелият на 33" триумфално се завръща и в Полиграфическия комбинат. "Монитор", "Телеграф" и "Политика" вече ще се печатат на новия собствен терен, а "часовете" и "Труд" са изтикани в по-късен график, споделят колеги. Сградата на Полиграфическия комбинат от 1 декември ще приюти "Булгартабак"- поредна офшорка с неясна собственост.