Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (31 юли - 6 август)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен седмицата за вас вещае интересно събитие или среща с мъж. Това може да се окаже едно важно събитие за вашия личен, професионален, обществен или политически живот. През седмицата е възможно е получаване или подписване на важен документ, договор от финансов характер. Тази седмица ще е важна по отношение на решение, което трябва да се вземе за едно пътуване. То може да е наложително или желателно от ваша страна, но може да касае и друг човек и неговото пътуване към вас. Внимавайте с новите си контакти с хора от други градове и държави. През тази седмица ще се ядосате на някой, който действа неблагоразумно и във ваша вреда. Действията на тази личност засягат личния ви или семеен бюджет, доходите ви от работа, бизнес и др. Възможно е ваша грешка да предизвика нежелателен разход на пари през седмицата. Може да решите да купите нещо или да направите подарък, но въпреки добрите маниери може да усетите разочарование от вашия избор. Ако сте в подобна ситуация избягвайте изненадите и потърсете предварително мнението на тази личност. Битови или транспортни проблеми през седмицата са възможни за мъжете Овен.

Телец
Тази седмица родените под знака на Телец е възможно да се зарадват на неочаквана материална придобивка, печалба от тото, лотария и др. Неочакваните събития за вас през тази седмица ще бъдат свързани с неочаквано пътуване или неочаквана новина, телефонен разговор с човек от друго населено място. През тази седмица може да ви натовари емоционално семейно събиране или среща с роднина или роднини. Възможно е да имате повече ангажименти със семейството си, за които да не получавате достатъчно помощ и разбиране от страна на роднините си. Седмицата може да ви донесе много положителни емоции свързани с момиче или жена. За Жените Телец това може да се окаже едно успешно време за реализация. Ще имате възможност за благополучно разрешаване на проблем, нов шанс или възможност. През седмицата ще се вземе важно решение свързано с пътуване, което ще има връзка по някакъв начин с жени. Мъжете Телец ще обмислят една бъдеща промяна в живота си свързана с преместване или с пътуване. Ще сте отворени към нови възможности и нови хора в живота си.

Близнаци
Неочакваните събития за родените под знака на Близнаци тази седмица ще са свързани с нови запознанства, неочаквани срещи. Възможно е неочаквано разкриване на чужда тайна или действия във ваш ущърб. Каквото и да загубите тази седмица помнете, че е за ваше добро! Тази седмица хубавата новина ще е свързана с бъдещо майчинство, раждане на дете, кръщене или рожден ден на малко дете. Децата ще са повод за специални събития или събирания както в дома ви, така и в дома на роднини или приятели. Действията на момиче или жена може да ви предизвикат към важно решение или промяна в отношението си към нея, но бъдете предпазливи… Възможно е да сте жертва на добре обмислен план, манипулация с цел изпълнение на нечие друго желание и цел. Ще възникнат неприятности или пречки около една предстояща среща или събиране. Причините за това може да са най-различни: присъствие на хора, към които изпитвате неприятни чувства, възникване на повече от един ангажимент в едно и също време и др. Ще имате контакти с хора, които ще имат причина да плачат, да се оплакват и да търсят помощ или съвет от вас. Мъжете Близнаци ще имат важни или специални очаквания за тази седмица, но очаквайте да възникне доста напрежение и противоречия. Жените Близнаци могат да получат неприятна новина свързана с момче или мъж.

Рак
През тази седмица ще можете да очаквате благоприятно влияние върху живота ви от страна на жена. Изненадата за вас тази седмица ще дойде чрез ваша романтична връзка или среща, разговор свързан с човек, който проявява специален интерес към вас. Напрежение може да възникне около едно пътуване през тази седмица или относно пътуване в близките няколко седмици. Седмица, в която ще имате различни битови, имотни дела или действия свързани с тях и те ще ви донесат в повечето случаи положителни емоции. Дори да има временно напрежение, то ще е поради по-голямата отговорност на събитията. Сега може да очаквате жест на внимание, подарък от страна на човек от роднинското ви обкръжение.През седмицата ще възникне конфликт с дете свързан с хора от приятелското му обкръжение, начин на поведение или на общуване. Ще следите събития свързани с любовна връзка или проблеми в брака на дете или на внуче. Тази седмица е възможно да влезете в конфликт заради собственото си дете. Жените Рак ще се успокоят относно свое притеснение или амбиция свързана с дъщеря, внучка или сестра. Мъжете Рак ще успеят да направят добро впечатление, да се представят добре пред публика, непознати хора или хора, които имат предубеждение спрямо тях.

Лъв
Като цяло пред вас е една променлива, динамична и изпълнена с различни емоции седмица. Преди всичко тази седмица ще имате предварителни очаквания за изпълнение на ваши ангажименти и задачи. Очакванията ви в голяма степен ще се осъществят. Възможно е да преминете през някои притеснения или ще имате временно здравословно неразположение. През тази седмица изненадата за родените под знака на Лъва ще дойде чрез един подарък, покупка, придобивка или материална награда. Грижи или новина свързана със здравословен проблем на човек, който живее близо до вас. През тази седмица мнозина ще приключат една работа, професионален или семеен ангажимент, нещо което сте стартирали преди време. Равносметката за резултата ще е малко противоречив, но и нищо няма да може да промените вече. Може да очаквате новина свързана с житейска раздяла с човек, който е оставил приятни спомени в живота ви. През седмицата може да възникне спор или конфликт от материален или имуществен характер свързан с дете или млад човек. Може да имате разногласия по въпроси свързани с покупки, използването на общо имущество, повреди, аварии и др. Нещата, които няма да успеете да свършите тази седмица ще имат своето време за реализация през следващите няколко седмици. Забавянето ще е само във ваша полза.

Дева
През тази седмица поради някаква причина ви предстои вземане на едно трудно решение свързано с бъдещето ви. Преди това останете сами със себе си, медитирайте или се опитайте да чуете гласа на своята собствена интуиция. Новина или предложение свързано с работа, бизнес или допълнителен доход може да ви накара да вземете неочаквано решение. Изненадата за вас тази седмица по някакъв начин ще бъде свързана с бременност, раждане на дете или с малко дете. Вероятност за малки разходи свързани с деца или младежи от семейството ви. Тази седмица ще е важна за вас във финансов план, поради необходимост от конкретни срещи, разговори и действия свързани с пари. Ще имате възможност да уредите ваши финансови отношения или задължения. Ще можете да разговаряте по въпроси свързани с настоящо или бъдещо заплащане, разплащане на услуга или извършена от вас работа или ангажимент. Тази седмица са възможни всякакви действия свързани с получаване или изпращане на пари. През седмицата може да възникне един неприятен спор в дома ви или в семейството свързан с жена. Възможно е тя самата да го предизвика с необмислени или целенасочени коментари, обвинения и дори заплаха. Вашето здраве или здравето на близък човек ще бъде някаква грижа или ангажимент. Възможно е лечение или някакъв вид терапия да бъде непредвиден разход на средства за вас.

Везни
Тази седмица ще ви се наложи да се справяте с очаквани или неочаквани парични проблеми, финансови документи, задължения и др. Може да възникне неприятна ситуация с човек, с когото имате професионални, обществени или бизнес отношения. Внимавайте как съхранявате парите си, банковите си карти, какво обещавате и на кого давате заем. Седмицата може да ви изненада с новини или гостуване на човек от друго населено място, който може да е роднина, приятел или бизнес партньор. През седмицата може да възникне неприятно събитие от здравословен характер свързано с близък човек. Най-трудното ще е, че тази личност има труден характер и на вас ще ви е трудно да помогнете, без конфликт или напрежение. Възможна е раздяла поради различни причини свързана с човек от приятелското ви обкръжение. През седмицата мъжете Везни може да преживеят промени в работата си, да отсъстват от работа поради някаква причина или да получат нов шанс в кариерата си свързан с предишна работа. Благоприятна седмица за пътуване за жените Везни, независимо от целта. И накрая, пред вас е една благоприятна седмица за разрешаване на неприятности, което може да стане по един неочакван за вас начин.

Скорпион
През тази седмица ще имате няколко важни очаквания и ангажименти свързани с най-различни хора. В голяма степен те ще са свързани с роднини или приятели. Вероятност от нови запознанства с хора от близо и далеч свързани с общи интереси и цели. Тази седмица нови хора могат да влязат във вашето семейно или професионално обкръжение. Като цяло тази седмица ще е продължение на събития или ангажименти започнали преди време. Сега нещата ще са по-лесни, по-ясни и обстоятелства ще са по-благосклонни към вас. Ще имате очаквания за събирания, премествания или други важни събития в семейството или с по-далечни родственици. В любовта събитията ще са непредсказуеми. Вероятност от обида, неразбиране или пренебрежение от страна на партньора ви. Ревността само ще влоши нещата… На някои от вас предстои сближаване с човек, с когото досега сте имали само бегло познанство. Жените Скорпион ще имат разходи за малко дете или ще получат пари свързани с него. Успешна финансова седмица за жените до 35 годишна възраст.

Стрелец
Очаквайте тази седмица важни събития свързани с родители, по-възрастни родственици или приятели. В повечето случаи ще става дума за предварително планирани срещи, събирания или друг вид ангажименти с тях. Отношенията ви с противоположния пол ще са по-последователни и хармонични, отколкото тези със собствения ви пол. Изненадите тази седмица за родените под знака на Стрелец ще са свързани с неочаквани и непланирани събирания, срещи, гостувания или посещения в държавни инстанции и др. През тази седмица е възможно получаване на пари, които сте дали на заем преди време. Възможно е приключване на финансови ангажименти. Тази седмица очаквайте събиране или личен празник свързан с момче или мъж, който ще изиска покупка или изпращане на подходящ подарък. Посещение, гостуване от страна на хора, които ще ви съобщят радостна новина свързана със собственото им семейство. Финансово седмицата ще е нормална без някакви особени промени спрямо това, което имате като очакване. Може единствено да ви притесни неочакван разход, който не сте предвидили. Любовният ви живот ще е зависим от решения и действия, които вече сте предприели. Новите романтични запознанства ще са кратки, но приятелството ви ще остане. Жените Стрелец ще са много емоционални и чувствителни и това ще завихри различни любовни страсти в живота им. Мъжете Стрелец трудно ще реализират дадено обещание. В отношенията ви определено ще има по-голям хаос, безпорядък.

Козирог
За родените под знака на Козирог седмицата вещае кратки срещи, разговори свързани с парични дела. Изненадата за вас може да дойде чрез едно пътуване, чрез хора, които са на далеч от вас или новини, които ще получите от далеч. През седмицата ще имате важна и полезна за вас среща, разговор или кореспонденция, която ще определи ваши бъдещи действия. Самотните души има вероятност да пропуснат един шанс за запознанство с подходящ човек. През тази седмица ви предстои да получите или изпратите подарък, пратка, документ и др. Може да очаквате важни новини, събитие свързани с ваши или семейни материални, имотни интереси и планове. Вероятност за получаване на пари в семейството ви или получаване на известие за пари. Ще получите неочаквана новина, събитие свързано с неприятности или с раздяла в семейство от роднинското ви или приятелско обкръжение. Пазете през седмицата семейното си имущество от инциденти, повреди или чуждо посегателство. Жените Козирог ще имат своя личен късмет и шанс през тези седем дни. Не очаквайте изненади в любовта през тази седмица. По-скоро вие самите ще се опитате да изненадате партньора си с нещо.

Водолей
Тази седмица трябва да сте много внимателни и предпазливи. Особено когато ви се дава важна информация, когато ви се предлага нещо, което е твърде примамливо за вас.
Пазете се от измама, манипулация, да бъдете използвани за реализиране на нечии користни цели и др. Тази седмица това може да се окаже вашата слабост или грешка, а именно предоверяването или приемането на нещо, само защото е изгодно за вас. Изненадата за вас тази седмица може да има връзка с една промяна или събитие в живота жена. Събиране, което може да има връзка с нея. Вие може да имате тази седмица и други поводи за срещи и събирания по приятни или важни за вас поводи. Тази седмица очаквайте преди всичко радостна новина свързана с момиче или жена. Ще имате важни за вас отношения с хора от друго населено място или държава. Възможно е неприятно събитие или новина от друго населено място. Ще имате важен разговор или ангажимент свързан с мъж, който дори да е ваш роднина, не живее с вас в един дом.
Седмицата ще бъде успешна и продуктивна за жените Водолей.

Риби
Очаквайте тази седмица успех, който ще дойде при вас въпреки негативното въздействие или намеса от страна на жена. Благоприятна във финансов план седмица, както чрез хората, с които живеете заедно, така и по линия на някакъв късмет или шанс. Може да направите импровизирано празненство в дома си, свързано с някаква печалба, успех и др. Ще се готвите за важно събиране или гостуване в близките седмици. Предстои ви важно откъм събития време и вие ще започнете своята подготовка още през тези седем дни. Покана за гостуване свързано с важно събитие в дома на роднини или приятели. Ваши действия от изминалата седмица сега ще имат възможност да се развият или приключат успешно. Използвайте максимално шансовете си. Може да очаквате гости в дома си или неочаквано посещение по важен, спешен повод. Интересните събития тази седмица ще са в живота на мъжете Риби, особено що се отнася до любовния или интимен живот. За жените родени под знака на Риби тази седмица е време за изчистване на заблуждения, илюзии свързани с мъж. Така ще си дадете шанс нещо хубаво да ви зарадва още тази седмица.

Източник: astro.velida.net