Астролог на Путин с прогноза за 2018 - без войни, сътресения, апокалипсис

Според Глоба годината е заредена с положителна енергия за разрешаване на стари проблеми

2018-а ще мине без съдбоносни сътресения, не ни очаква апокалипсис, не ни очаква война, нито пък революция - това твърди астрологът Павел Глоба, за когото се смята, че се допитва самият Владимир Путин. Глоба е от малкото астролози, предсказали, че Тръмп ще седне в Белия дом, когато повечето му колеги вещаеха успех на Хилари Клинтън.

2018-а е годината на Жълтото земно куче по китайксия хороскоп и настъпва на 16 февруари. Това е време за открития, за разрушаване на стереотипите и премахване на клишетата. Но годината в никакъв случай не е революционна. Жълтото куче носи спокойствие и уравновесеност, а стихията на Земята ги засилва, пише "Астро Телеграф".

Според Глоба 2018-а има добри енергии за разрешаването на забатачени ситуации, за добри финансови сделки. Ако през 2017-а успехът бе променлив, то сега ни чака доста по-голяма стабилност и тя ще зависи от упоритата работа и усърдието.

По-лесно ще се решават стари спорове, но и разделите тази година ще са окончателни и без възможност за възобновяване на отношенията. Кучето е символ на верността и предаността, затова промените и неверността през 2018-а могат да доведат и до пълен крах на надежтите и всички планове за бъдещето. Във финансово отношение 2018-а се очертава като доста по- стабилна. Но това означава стабилна и в бедността, както и за богатството. Глоба ни съветва да проявяваме по-голяма загриженост за собствените си дела и да не се вглеждаме в паничката на ближния, а в собствената.