С какво ще ни изненадат офертите на Alphawin?

Alphawin определено са от букмейкърите, които могат да се похвалят с интересни предложения в сферата на бонусите и добрите игри. Определено можете да разчитате на офертите в Alphawin, които да направят играта ви още по-интересна. Какви са тези опции ще разберете, ако продължите да четете.

Alphawin Bonus Wheel е първата оферта. Тя предлага възхитително разнообразие от три различни колела, всяко от които съдържа собствен набор от награди. С напредването през нивата, опциите стават все по-привлекателни. В рамките на тези колела имате възможност да спечелите примамливи награди като безплатни завъртания, безплатни спортни залози, бонусни суми или дори директни парични печалби. Седмичната надпревара на бетинг платформата може да се похвали с впечатляващ награден фонд.

За да участвате в изживяването на бонус колелото, трябва да сте направили поне един депозит през последните 7 дни и просто да кликнете върху бутона завърти. Колелото ще спре в произволен сектор, предоставяйки ви тръпката да откриете късмета си за деня.

Alphawin's Bonus Slot е примамлива възможност за запалените любители на слот игри в казиното, които не искат да рискуват с реални пари, като играта предлага 10 безплатни завъртания на всеки участник. В рамките на това вълнуващо преживяване ви очакват широка гама от награди, включително изгодни парични печалби, бонусни суми, безплатни завъртания на популярни слот игри и дори безплатни спортни залози. Тук всеки има възможността да изпробва късмета си. За играчите сигурна победа в бонус слота е образуването на печеливша линия след завъртането. Придържайки се към автентичния характер на реалните слот машини, съществува възможност да не спечелите, но и реален шанс да получите една или повече награди в хода на дневната игра. За да участвате в бонус слота, е необходимо само да сте депозирали поне веднъж през последните 7 дни.

Alphawin има специално предложение и за феновете на футболните залози, а именно играта Алфа Познавач, която също е безплатна. Ежедневно се оспорван мач от висшата лига бива представян, като целта на играчите е да прогнозират точно резултата, включително и крайния такъв, както и имат опцията да определят първия голмайстор от предоставения списък с възможности. Всяко попадение по отношение на прогнозата допринася с точки за общата класация, която пък на свой ред определя разпределението на значителен награден фонд на обща стойност 10 000 лв. между първите 300 участници. Най-голям брой точки в класацията събират играчите, които успешно прогнозират както верния резултат, така и първия голмайстор в даден мач. Те биват възнаградени и с безплатен спортен залог на стойност 10 лв. за заниманията на следващия ден в спортния раздел на Alphawin.

Единственото, което се изисква от любителите на футболните прогнози, е притежаването на валидна регистрация в Alphawin, което гарантира правото на участие в завладяващия Алфа Познавач. Всички игри на бетинг платформата са интересни, затова не ги изпускайте.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg