Nostrabet Tipster League е игра за футболни прогнози

снимка: Pixabay.com

снимка: Pixabay.com

Футболните прогнози са един от най-интересните начини за забавление у нас в момента. Те, освен, че предлагат информация, която може да ви помогне да печелите повече, все по-често се превръщат в състезателен елемент между играчите. Може би много от вас не знаят, но от няколко сезона има специална игра с футболни прогнози за българските потребители, която се казва Nostrabet Tipster League. Нека поговорим по-подробно какво представлява тя и как можете да се включите в нея.

Какво е Nostrabet Tipster League

Nostrabet Tipster League е специализирана игра за феновете на спортни залози в платформата на Nostrabet, която отваря вратата пред футболните ентусиасти в България да покажат своите умения и да спечелят награди от това. Там можете напълно безплатно да давате своите футболните предположения, да се състезавате с други играчи за ежемесечни игри за титли и вълнуващи призове и дори да печелите награди.

Как работи Nostrabet Tipster League?

В играта на Nostrabet, всеки потребител има възможността да представя свои футболни предположения за избрани мачове от различни първенства. Участниците могат да използват своите знания за футбола, самата игра и различните отбори, както и интуицията си, за да предскажат изхода на срещите. След приключването на мачовете и обработката на резултатите, се създава класация на база точността на прогнозите на участниците в играта, която показва кой каква награда ще получи.

Nostrabet Tipster League предлага интересни награди за най-успешните непрофесионални типстъри. Всяка месечна игра завършва с обявяването на победителите, които получават възможност да кажат, че са направили точни попадения, а наградният фонд включва страхотни подаръци като като 55-инчов телевизор SONY Ultra HD LED SMART TV, Apple S7 Smart Watch Cell, тротинетка, смарт часовник, bluetooth колонка и още много други. Класирането за този сезон вече е ясно, но очаквайте новите награди със старта на новото първенство в Ефбет лига.

Една от най-интересните моменти в играта за футболни прогнози Nostrabet Tipster League е разнообразието от мачове, първенства и лиги, за които можете да давате своите прогнози. Участниците ще имат възможност да избират между мачове от различни футболни лиги и турнири, както на национално, така и на международно ниво. Така няма да има ограничение и всякакви запалянковци могат да се включат в надпреварата.

Професионални футболни прогнози от специалисти

В сайта на Nostrabet се предлагат също и професионални футболни прогнози. Тези прогнози се съставят от експерти с голям опит в областта на футбола, които следят внимателно всички първенства и развитието на различните тимове по света и у нас. Типстърите дават интересни предложения и често има точни попадения, които помагат на футболните любители да регистрират печеливши залози. Най-добрата част от всичко е, че прогнозите са напълно безплатни и достъпни за всеки, който желае да ги използва. Затова изпробвайте късмета си!

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg