Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (8-14 април)

Овен
Овните през тази седмица не трябва да поставят собствените си егоистични интереси на преден план. Преследвайки илюзорни печалби, можете да загубите близки приятели (същите хора, с които сте преминали през „огъня“ и много други изпитания). Преди да направите нещо, спрете за момент и помислете за последствията. Този съвет е уместен не само във връзка с вашите финанси, но и във връзка с това, което се случва на любовния ви фронт. Не оказвайте натиск върху партньора си (особено ако току-що сте започнали връзка), в противен случай вероятно ще го загубите.

Телец
Тази седмица ще донесе много поводи за Телците да се гордеят с победите си. Ще успеете в служебните си дела, веднага след което нивото на доходите ви ще бъде значително повишено. Много по-важно за вас обаче ще е какво ще се случи на любовния ви фронт. Ако отдавна искате да спечелите любовта на определен човек, в следващите дни със сигурност ще постигнете неговата взаимност.

Близнаци
Тази седмица Близнаците ще заемат изчаквателна позиция. Ще „дебнете“ шанса да превземете професионалния си Олимп с гръм и трясък и този шанс ще ви споходи достатъчно скоро. Докато се борите за светло бъдеще в кариерата си, всички други неща ще ви се струват дребни и незначителни. Ще спрете да спазвате строги ограничения в диетата си и/или ще се върнете към лошия си навик. Не се обвинявайте, защото спазването на строги правила в такъв труден момент само ще ви причини големи неудобства. Все още ще имате време да отслабнете и да се освободите от лошите зависимости.

Рак
На Раците не се препоръчва тази седмица да решават сложни въпроси, свързани с недвижими имоти. Ако планирате да се местите, има голям риск не всичко да мине добре. Ще бъдете много по-добри в неща, свързани с поезията и романтиката. Ако наблизо има човек, когото мечтаете да наречете своя сродна душа, през тази седмица имате всички шансове да спечелите благоразположението му. Междувременно нищо съществено няма да се случи в кариерата ви. В средата на седмицата може да се очаква дребно разногласие с колега, но тази случка в никакъв случай няма да помрачи спокойствието ви.

Лъв
Лъвовете имат много да учат тази седмица. Ще разберете, че да обидите близки означава да изкопаете дълбока пропаст между вас със собствените си ръце. Веднага щом загубите благоразположението на няколко близки приятели или развалите отношенията си с половинката си, ви очаква ужасен психологически дискомфорт. Като цяло ще трябва да се извините на всички, които неволно (или умишлено) сте обидили.

Дева
Тази седмица Девите ще са активни. През делничните дни ще пътувате из града, завършвайки някакъв работен проект или разширявайки бизнеса. През почивните дни също няма да можете да прекарвате време у дома, тъй като вашите близки ще решат да прекарат този уикенд далеч от обичайната ви среда. Възможно е вашето „убежище“ в даден момент да бъде недовършената вила на най-добрия ви приятел, палатка, разположена насред гора, или друго не особено удобно място.

Везни
През цялата тази седмица Везните ще се държат като истински егоисти. А да не забелязвате никого, освен себе си, ще предизвика голямо недоволство сред много хора. Така че вашите колеги ще бъдат искрено възмутени, че цинично сте им „натоварили“ всичко, което е било ваше задължение. Вкъщи вашият партньор в живота ще бъде ядосан и възмутен. Докато вие се занимавате само със себе си, той ще бъде длъжен да тегли цялата домакинска работа. Когато му омръзне да бъде вашата кротка марионетка, може да се очакват ексцесии.

Скорпион
Скорпионите са обречени на много щастие тази седмица. В кариерата и финансовите си дела ще изпитате подем. И ще трябва спешно да разширите списъка с покупки (включително разходи за ваканции).

Стрелец
Тази седмица Стрелците ще са склонни да търсят негативните страни във всичко. Сега ще получите много внимание от приятен човек, но не бързайте да се сближавате с него. Ще започнете да се паникьосвате без причина, че има някаква уловка в случващото се (с една дума, няма да повярвате, че такъв очарователен и успешен човек може искрено да се интересува от вас). Ще проявите подобно недоверие по отношение на кариерата. Ако получите много примамливо предложение, не се колебайте да приемете. Побързайте да се оправите, преди късметът да ви напусне.

Козирог
Тази седмица Козирозите ще трябва да вземат едно от съдбовните си решения. Още веднъж ще анализирате текущия си доход и ще решите, че тази сума не ви носи морално удовлетворение. И ще заработите с двойно повече сили. Обаче, внимавайте – има опасност през уикенда да се почувствате твърде уморени от работохолизма си.

Водолей
Тази седмица Водолеите ще отхвърлят нечий съвет. Но по редица въпроси ще ви бъде трудно  да се справите без съвети, така че не пренебрегвайте този важен момент. А и вашата арогантност може да ви донесе много проблеми. Работен проект, който се опитвате да завършите без помощта на компетентни колеги, ще остане незавършен (както и всички домашни дейности, ако разчитате единствено на собствените си сили). Ще трябва да признаете поражението си и да се извините на хората, които искрено са искали да ви помогнат.

Риби
Тази седмица на Рибите ще им бъде малко скучно. През делничните дни вашето ежедневие ще повтаря точно същия сценарий (дом – работа – дом – кратък период на почивка). Ако не използвате уикенда си, за да избягате от унинието, депресията е неизбежна! За да не се случи това, съберете близките си и излезте с тях. Няма да е лошо, ако си организирате поход (отдалечаването от обичайната среда ще ви помогне да разберете много важни неща).

Източник: burbasnews.com