Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 19-25 февруари)

Овен
Тази седмица звездите обещават неочаквани обрати на съдбата за Овните. Бъдете отворени към нови идеи и не се страхувайте да вземате решения, които на пръв поглед може да ви изглеждат рисковани. Усилията ви в работата ще бъдат оценени, но не забравяйте и за личния си живот, защото там от известно време има стагнация. Има огромна вероятност сега да срещнете човек, който ще окаже значително влияние върху бъдещето ви, твърдят звездите.

Телец
За Телците е настъпил моментът за оздравително финансово планиране. Не отлагайте важни решения за по-късно, в противен случай може да пропуснете печеливши възможности. През този период е благоприятно инвестирането в дългосрочни проекти. В личните отношения се опитайте да бъдете по-открити и честни, това ще помогне за укрепване на връзката.

Близнаци
Тази седмица ще донесе на Близнаците много интересни контакти, които ще бъдат полезни както в професионален, така и в личен план. Не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт и да се запознаете с нови хора. Все пак бъдете бдителни към детайлите, особено що се отнася до документи и кореспонденция. Възможни са недоразумения, които могат лесно да бъдат разрешени единствено с малко по-внимателно разглеждане на информацията.

Рак
Според звездите, през тази седмица Раците ги очаква хармония в личния живот. Отношенията ви с близките ще достигнат ново ниво на разбирателство и взаимно уважение. Възможно е да има известни предизвикателства в работата, които ще изискват от вас изобретателност и способност за бързо адаптиране към промените. Не се страхувайте да помолите колегите си за помощ, ако имате нужда от такава.

Лъв
През тази седмица Лъвовете трябва да обърнат внимание на здравето си. Правилното хранене, адекватната почивка и умерените упражнения ще ви помогнат да укрепите тялото си. В професионалната сфера е възможна печалба от направени преди това инвестиции. В личните отношения избягвайте конфликтите, старайте се да слушате и чувате партньора си.

Дева
За Девите идва време за промени, които могат да засегнат както личния, така и професионалния живот. Бъдете готови за нови проекти и неочаквани предложения. Вашите аналитични умения ще ви помогнат да вземете правилните решения. В личен план ще бъде важно да намерите баланс между желанията на партньора и собствените си нужди. Не се страхувайте да изразявате чувствата и мислите си.

Везни
В началото на седмицата звездите съветват Везните да обърнат внимание на финансите си. Времето е подходящо за преглед на бюджета и планиране на големи покупки. В личните отношения ви очаква приятна изненада, която ще засили чувствата ви към партньора. В работата са възможни нови проекти, които ще изискват цялата ви творческа енергия.

Скорпион
Тази седмица Скорпионите ще открият, че енергията и самочувствието им са на много високо ниво. Използвайте това предимство, за да направите крачка напред в кариерата си или да започнете нов бизнес. Отношенията ви с близките ще бъдат пълни с топлина и разбиране, благодарение на умението ви да съчувствате и подкрепяте дълбоко.

Стрелец
Тази седмица обещава да бъде период на личностно израстване за Стрелците. Очакват ви важни уроци, които ще ви помогнат да разберете по-добре себе си и своето място в света. Не избягвайте предизвикателните задачи в работата – те ще ви донесат удовлетворение и признание. В личния живот е възможно подновяване на стари познанства, което ще се окаже неочаквано приятно.

Козирог
За Козирозите седмицата ще започне с необходимостта да се съсредоточат върху детайлите в работата. Способността ви да анализирате и планирате ще доведе до значителни постижения. Възможно е да има малки недоразумения в личния ви живот, но вашата честност и откритост ще ви помогнат да ги разрешите. Отделете време за себе си, за да поддържате енергийните си нива в добро състояние.

Водолей
Седмицата ще донесе на Водолеите вдъхновение за творчество и нови идеи. Интуицията ви ще бъде особено изострена, така че й се доверете, когато вземате важни решения. В професионалната сфера е възможно признание на заслугите ви. В личните отношения се опитайте да бъдете по-гъвкави и толерантни към мнението на другите.

Риби
Тази седмица обещава дълбоки емоционални преживявания за Рибите. Ще бъдете особено чувствителни към света около вас, което ще ви позволи да разберете по-добре себе си и своите желания. Когато работите, опитайте се да избягвате прибързани решения и да се доверите на вътрешния си глас. Може да се запалите по ново хоби, което ще ви носи радост и удовлетворение.

Източник: burgasnews.bg