Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (12 - 18 февруари)

Овен
По-добре се концентрирайте, покажете търпение, издръжливост и систематично прилагайте идеи, които отлагате отдавна. Резултатът няма да закъснее. В средата на седмицата ви предстои важен разговор с любимия човек относно близките ви цели и планове. Бъдете упорити, но деликатни, опитайте се да не наранявате чувствата на партньора си. Във финансов план през втората половина на седмицата ви предстоят разходи, но ще бъдат за приятни неща. Позволете си малко повече от обикновено – заслужавате го. Бъдете бдителни за здравето си – има риск от обостряне на хронични заболявания.

Телец
Звездите предупреждават: тази седмица трябва да сте изключително внимателни в общуването с колегите. Вслушайте се в съветите им, но използвайте интуицията си и дръжте ушите си отворени. Ще чуете много празни приказки, но и ще попаднете интересно предложение. Не се страхувайте да се възползвате от него. Внимавайте с парите, не се поддавайте на моментни настроения. По отношение на здравето рискът от настинки се увеличава.

Близнаци
Тази седмица ще е напрегната, но накрая ще бъдете възнаградени от звездите с приятна награда. Очаквайте сериозен разговор, който ще разкрие дългогодишни тайни. В работата ще има много неща за вършене. Бъдете упорити и работете здраво. Очакват ви дарове от Съдбата, ако сте подкрепящи и отворени към тези, които го заслужават. Много е важно да повишите енергийните си нива тази седмица. Йога, медитация, масаж – изберете си поне едно.

Рак
Седмицата ще ви се стори дълга, но не изпадайте в униние. Работете спокойно и тогава ви очаква щастлив развой на обстоятелствата. Посветете първата половина на седмицата на обмисляне на детайлите и планиране на задачи. Не слушайте другите – потърсете всички отговори в себе си. В сряда не реагирайте на провокации от партньора, бъдете по-мъдри и не влизайте в конфликти. Петък е подходящ за търсене на партньор, ако все още не сте го намерили.

Лъв
Астрологичната обстановка тази седмица е изключително благоприятна за вас. Очаква ви нещо ново – среща, предложение за работа или запознанство. Действайте по-активно. Още в сряда ще видите как всичко върви напред благодарение на вашата увереност и постоянство. Шефовете ви ще оценят постиженията ви в работата. В четвъртък интуицията ще ви помогне да се справите с належащите проблеми. По-добре прекарайте уикенда си у дома, обърнете внимание на близките си и избягвайте активна комуникация с външния свят.

Дева
Звездите препоръчват през тази седмица на Девите да бъдат много дисциплинирани. Не разпилявайте вниманието си, а се концентрирайте върху най-важните неща. Спестете силните си емоциите. Бройте до десет, преди да кажете нещо. Във вторник ще ви бъде направено чудесно предложение. Не отказвайте. Дългоочакваната сума пари най-вероятно ще пристигне в петък. Що се отнася до здравето, обърнете внимание на диетата си и залагайте на повече зеленчуци и плодове.

Везни
Основният проблем на Везните тази седмица ще е емоционалната нестабилност. Не бягайте от отговорност. Във вторник ви очакват промени, които ще ви извадят от обичайния ритъм на живот. Опитайте се да търсите положителни страни във всичко, не драматизирайте. В личните отношения обръщайте повече внимание на близките си. Отделете почивните дни за здравето си – разходете се сред природата, осигурете си спокойна среда.

 Скорпион
„Колкото по-тихо вървиш, толкова по-далеч ще стигнеш“. Това е основният съвет към Скорпионите за предстоящата седмица. Мислете за всяка стъпка. Поемете контрола в свои ръце. Опитайте се да закътате малко пари, предстои ви голяма покупка. Сряда е благоприятна за бизнес срещи. Петък – за решаване на въпроси, свързани със земя или недвижима собственост.

Стрелец
За Стрелците предстоящата седмица ще бъде време на възможности и много изкушения. Бъдете бдителни и подхождайте към всяка задача с хладен ум. Не се поддавайте на лакомията. В понеделник ще получите важно обаждане от роднина. В четвъртък е вероятна проверка на работата, подгответе се предварително. През уикенда се очаква забавление в шумна компания, възможни са обяснения в любов. И не забравяйте да се обличате според времето – в момента сте изложени на висок риск от инфекциозни заболявания.

Козирог
Хороскопът тази седмица обещава на Козирозите събитие, което ще им отвори пътя към ново бъдеще. Но вашата задача е да не мълчите и да търпите, а да действате активно. Заредете се с търпение. Просто правете каквото трябва, резултатите ще дойдат по-късно. Търсете нови знания и не отказвайте нови запознанства. Не се знае от кой храст ще изскочи заек.

Водолей
Очаква ви спокойна, благоприятна седмица. Сега е моментът да разгърнете творческия си потенциал. Ако сте търпеливи, всички негативни неща постепенно ще изчезнат от живота ви и ще се появят нови перспективи. В средата на седмицата ще разрешите успешно висящ от доста време въпрос. Приятен разговор, обмяна на мнения и разходка на чист въздух в края на седмицата ще ви изпълнят с енергия.

Риби
На Рибите предстои седмица на пролетно настроение и любов. Изключително благоприятни дни за творчество и реализация на идеи. Не се страхувайте да блеснете и да бъдете истинска звезда. В сряда се дръжте внимателно в службата, не допускайте конфликти. Покажете дипломация. В четвъртък се опитайте да бъдете реалисти и не давайте обещания, които не можете да изпълните. Снижете малко летвата на изискванията си към близките. В събота ви очаква страхотен подарък. В здравословно отношение не се претоварвайте, избягвайте тежък физически труд.

Източник: burgasnews.bg