Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите 27 ноември-3 декември

Седмицата 27 ноември-3 декември 2023 ще започне с енергиен прилив: очаква ни пълнолуние. Ще се появят нови идеи и планове и желание незабавно да започнете да ги изпълнявате. Все пак си струва да се има предвид, че пълнолунието не е много добър ден за започване на нови неща. По-добре е да запишете плановете си и да ги обмислите внимателно. От сряда трябва да се подготвите за неочакваното. Хората около вас могат да се държат непредсказуемо и дори агресивно. Ето защо е необходимо да се избягват всякакви конфликтни ситуации.

Овен
Приливът на енергия няма да бъде толкова лесен за насочване в спокойно русло, особено в средата на седмицата. Има опасност от неуспешни покупки и финансови пречки. Затова проверявайте и анализирайте всичко, което се случва, с особено внимание. Възможно е да възникнат проблеми с хора, които не са ви разочаровали преди.

Телец
Опитайте се да намерите баланс между работа и почивка. Отначало ще има много енергия и желание незабавно да се приложи всичко планирано, но силите могат да не ви достигнат. За сметка на това обаче ще се появят редица творчески идеи, които ще се реализират успешно в близко бъдеще. Тези Телци, които са в хармония със себе си, ще се радват и на хармонични отношения с околните.

Близнаци
Бъдете внимателни към информацията, която идва към вас тази седмица: дори да ви изглежда незначителна, но по-късно може да изиграе важна роля. Избягвайте спорове и конфликти. Въпреки несъгласията и странностите в поведението на другите, няма да е много трудно да се намери компромис.

Рак
Очаква ви изпитание за способността ви да се контролирате и да запазвате спокойствие. Важно е да избягвате конфликтни ситуации и тогава проблемите ще изчезнат. Много време ще ви отнемат неща, които изглеждат много важни, а в действителност не са. Опитайте се да разпределите силите си и да прецените правилно приоритетите си.

Лъв
Седмицата ще е богата на неочаквани събития. Използвайте здравия разум, а не емоциите, и можете да избегнете импулсивните разходи и прибързаните решения. Няма да е лесно да преодолеете трудностите в общуването дори с най-близките си хора. Сдържайте гнева си, защото конфронтацията няма да доведе до подобряване на ситуацията.

Дева
Няма да е лесно да запазите спокойствие, особено ако обстоятелствата се променят пред очите ви и старите проблеми отново ви връхлетят с пълна сила. Но такива препятствия няма да ви разстроят и няма да ви принудят да се откажете от плановете си. Ще се появят нови идеи, които може да не се оценят правилно веднага, но ще са от съществено значение в обозримо бъдеще.

Везни
Тази седмица е много подходяща за текущи задачи. Не вземайте решения, променящи живота ви. Не трябва да започвате и големи проекти и да планирате мащабни събития. Идеите, които ви идват наум, ще са свежи и обещаващи, но е по-добре да не бързате с тяхното реализиране. Пренебрежителното отношение към здравето ви може да доведе до заболяване.

Скорпион
Обстоятелствата в професионалната сфера няма да са от най-благоприятните, така че си позволете малко почивка от бизнеса. Поведението на близки и познати може да изненада – по не най-приятния начин. Но конфликтите ще бъдат избегнати и до края на периода хармонията в отношенията ви ще бъде напълно възстановена.

Стрелец
Започнете седмицата си с най-важните неща. Има вероятност да получите новина, която може да повлияе на плановете ви и да ви принуди да ги коригирате. Постигането на някои цели ще трябва да се отложи. Но веднага щом преминете към планиране и анализ на ситуацията, ще се появят свежи и оригинални идеи.

Козирог
Опитайте се да не се дразните от хаоса около вас и не се страхувайте да отложите някои неща за по-късно. Това не само ще ви помогне да запазите спокойствието, но и ще ви доближи до постигането на вашите цели. Възможно е да има разногласия с близки, не винаги е възможно да се намери компромис, но не трябва да се допускат кавги, дори ако грешките са очевидни.

Водолей
Не трябва да се надявате, че проявата на бизнес инициатива веднага ще доведе до благоприятни резултати. Тази седмица трябва да сте търпеливи. Най-подходящите занимания са ученето, споделянето на опит и анализирането на грешките на други хора. Ако се поддадете на емоциите, има опасност да се сблъскате с манипулация и измама.

Риби
Всички важни задачи трябва да бъдат планирани за първите дни от седмицата. В бъдеще е нежелателно да се захващате с мащабни проекти или задачи, които изискват специални усилия, включително физически. Ако се държите почтено в сложни ситуации, това ще ви издигне в очите на околните.

Източник: burgasnews.com