Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (20 - 26 ноември)

ОВЕН
Ще ви бъде трудно да направите това, което сте планирали и вероятно ще трябва да отделите много време за решаване на проблемите на други хора. Ще получите приятни новини, които при правилна интерпретация могат дори да подобрят финансовото ви състояние. В дейностите си не се страхувайте от новостите, всякакви промени ще се окажат добри за вас.

ТЕЛЕЦ
Напълно неочаквани проблеми могат да възникнат в сферата на деловите партньорства. Но в същото време ще се радвате на взаимно разбиране с близкото си обкръжение и бизнес партньорите. През уикенда дайте воля на емоциите си, но не позволявайте на желанията да надделяват над разума. Възможни са неочаквани приключения.

БЛИЗНАЦИ
Препоръчително е да помислите за промяна на имиджа си. Не трябва да бързате и да притискате началниците си с неразумни искания, както и да не влизате в конфликти с никого. Успехът ще съпътства тези, които се занимават със социални дейности. Посветете повече време на любимото си занимание, оставете рутината и започнете да отключвате потенциала си. Възможно изостряне на отношенията с децата.

РАК
Късметът сега е на ваша страна. Те ще ви се доверят и ще очакват подкрепа и помощ в замяна. Да помагаш на ближния е прекрасно, но не за сметка на личния си живот. Възползвайте се от ситуацията и дайте всичко от себе си. По-добре е да прекарате уикенда на открито в уединена среда. Опитайте се да не потискате инициативата на любимия човек.

ЛЪВ
Довършете натрупаната рутина, помислете какво можете да направите предварително. Когато сте извън дома, трябва да сте особено внимателни. Не трябва да се водите от собствения си авантюризъм. Посветете уикенда на приятелско общуване.

ДЕВА
Ще получите шанс да изпълните дългогодишни планове. Всеки риск или приключение може да доведе до провал или разочарование, затова бъдете предпазливи. По-добре е да не влизате в конфликт с никого, особено с началството. Проявете толерантност към колегите си и всичко в службата ще развива много успешно. Концентрирайте се върху най-важните проблеми и не се разсейвайте с дреболии. Уикендът ще е изключително романтичен.

ВЕЗНИ
Седмицата е доста богата на събития и успешна в емоционален план. Пазете се от чужди съвети, възможно е те да бъдат дадени от скрити недоброжелатели. По-добре е да отделите по-голямата част от времето си за завършване на спешни дела. През почивните дни не бягайте от приятната компания. Прекарайте уикенда с любимите хора.

СКОРПИОН
Все още не е дошло времето за пълноценна почивка, сега трябва да положите всички усилия, за да завършите нещата, върху които сте работили дълго и упорито. Може да ви се струва, че пред вас се издигнала непостижима планина от задачи, с които е невъзможно да се справите. Не се обезсърчавайте, започнете с малко и стъпка по стъпка ще преодолеете тази планина.

СТРЕЛЕЦ
Всяко ваше светло начинание ще бъде посрещнато с радост. В понеделник се пазете от прибързани решения. Трябва да сте внимателни в икономическите аспекти на живота. През почивните дни ще получите важни новини, които ще ви зарадват много. Бъдете грижовни и внимателни към нуждите на близките си.

КОЗИРОГ
Ще трябва да положите много усилия, за да държите ситуацията под контрол. Реагирайте по-спокойно на изненадите, очаквайте само добри неща и те няма да закъснеят. До края на седмицата ще имате много положителни емоции. Не трябва да планирате нищо сериозно за уикенда, просто се отпуснете и се забавлявайте. Отделете време за размисъл. Медитация, йога или просто тихи разходки на чист въздух ще ви помогнат да постигнете спокойствие.

ВОДОЛЕЙ
Периодът на постоянен стрес ще приключи. Най-накрая е време за заслужена почивка и забавления. Отношенията с роднините ще се подобрят. Работните дела ще изискват творчески подход. В личните отношения бъдете подготвени за необичайни, дори луди, сценарии. През уикенда ви очаква среща със стар приятел, много радост и неочаквано пътуване.

РИБИ
Очакват ви добри новини и примамливи предложения отдалеч. Ще усетите възхода на силите и разкриването на вашите възможности. През уикенда наболелите проблеми ще бъдат успешно разрешени. Отворете се за нови идеи и възможности. Потърсете вдъхновение в изкуството, музиката или други творчески източници.