Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (6 - 12 ноември)

Овен
Страхотна седмица да намерите своята събирателна точка за всичко, което е от значение за вас. Опитайте се да обсъдите въпросите, които ви интересуват, с началниците си. Но е най-добре да подписвате важни документи и споразумения в края на работния ден в петък. В сряда и четвъртък ще трябва да се справите с хаос и безпорядък. Не се включвайте в отборни битки. От петък вечерта до края на седмицата е подходящо време за домашни събития, общуване с любими хора и покупки за дома.

Телец
Погрижете се за отношенията си през тази седмица, както бизнес, така и лични. Не потискайте инициативата на партньорите си и не се страхувайте да нарушите стабилността там, където всичко е наред и от дълго време. В средата на седмицата много актуални теми ще получат развитие. Отделете време за тях. Знаете много добре какво искате да получите . Разговорът с шефа ви може да е много полезен. Уикендите са най-добрите дни тази седмица, ако трябва да формализирате съюз, да подпишете договор или да направите голяма покупка.

Близнаци
Време е да прегледате и по възможност да изясните плановете си. Тази седмица има вероятност желанията ви да се сбъднат, но трябва да имат реална формулировка. Резултатите от вашите дейности обещават да бъдат видими и значими. Не пренебрегвайте възможността да създадете нови запознанства, те обещават да ви открият блестящи хоризонти. В понеделник ще сте пълни със сила и енергия и ще можете да свършите много неща. Във вторник събитията през деня до голяма степен ще зависят от вашия избор, както и събитията през следващите дни.

Рак
Не се отказвайте, ако животът ви тласка към важни промени, особено по отношение на паричните дела или личните отношения. Децата могат да станат обект на вашата гордост или загриженост; през тази седмица ще имате големи разходи, свързани с тях. Самотните Раци могат да разчитат на съдбовни запознанства. Но за това ще трябва да се направи нещо. Успехът във всички събития ще зависи от умението да се представите добре. Помислете дали не е време да актуализирате гардероба си.

Лъв
Останете в крак с проекти, които бавно набират скорост. Добра седмица за започване на учене, командировки и пътувания по лични въпроси. Не са изключени разгорещени спорове с партньори и роднини, свързани с финансови разходи и покупки. Препоръчително е да инвестирате пари в нови проекти не по-рано от уикенда. Внимавайте да не плащате повече за неща или услуги, отколкото си заслужава. Не се заблуждавайте от убеждаването на продавачите. Късметът ви ще се подобри през уикенда. Ще може да сбъднете мечтите си.

Дева
Тази седмица е една от най-добрите този месец за започване на дейности за коригиране на външния вид или реконструкция на жилищното пространство. Красотата ще изисква не само жертви, но и големи разходи. Също така е добре да инвестирате в проекти, от които очаквате промени в начина си на живот, кариера и социален кръг. Много са вероятни спонтанни промени в личния ви живот, но е по-добре да не ги започвате по собствена инициатива. Използвайте тези седем дни за семейни дискусии, разрешаване на трудни ситуации и възстановяване на взаимоотношения.

Везни
Началото на седмицата е благоприятно за привеждане на дома ви в идеален ред. Помислете за пренареждане на мебелите във вашия апартамент: може би ще намерите по-рационално решение. Ще получите радост и удовлетворение в процеса на подобряване на дома. Пазете се от конфликти в личния живот, особено в средата на периода. Не се поддавайте на ревността, особено ако е безпричинна.

Скорпион
Старите и доказани връзки ще ви свършат работа. Съсредоточете се върху текущите дела и не планирайте големи нововъведения. Възможно е да има промени в живота на близки, които ще ви засегнат морално или финансово. Обърнете повече внимание на здравето на себе си и на членовете на вашето семейство. Избягвайте споровете в сряда. Четвъртък е добър ден за романтични събития. През уикенда е препоръчително да се занимавате с колкото се може повече приятни и полезни дейности, както и да намерете време за почивка.

Стрелец
Ако изберете правилната стратегия ви очаква голям успех. Във вторник в ръцете ви ще потече необходимата информация. Не я пропускайте. В средата на седмицата не бива да позволявате на никого да ви разстройва! Останете твърди като скала. В четвъртък може да се окажете в центъра на събитията и да проявите смелост и честност в трудни обстоятелства. В неделя е по-добре да не правите планове за бъдещето. Вместо това си дайте време за почивка със семейството си.

Козирог
Началото на седмицата е време за ползотворни промени. Въртите ли се в кръг напоследък? Ако е така, значи е назрял моментът да направите кардинални промени. Добрият план е вече половин успех. Преразгледайте графика си и ще откриете къде грешите. В средата на седмицата отношенията с любимия човек ще процъфтяват. Само не давайте повод за ревност. Четвъртък и петък са дни за кариерен растеж – с каквото и да се захванете, ще ви върви като по вода.

Водолей
Тази седмица ще трябва да се справите с натрупаните задачи, които вече не е възможно да отлагате. Във вторник не трябва да планирате сериозни делови срещи, тъй като непреодолими обстоятелства могат да ви попречат да го направите. Разрешаването на възникналия в сряда спорен въпрос трябва да се отложи за следващата седмица. Не разчитайте на съветите на приятелите си, те само ще ви объркат още повече. В петък по време на делови преговори покажете на партньорите си нов поглед върху нещата и отношенията ви ще се стабилизират. Посветете съботата на общуване с приятели и роднини.

Риби
През първата половина на седмицата е най-добре да изпълнявате важни задачи, които изискват внимание, преценка и точност. По това време е най-лесно да проявите постоянство, търпение и старание, за да изпълните всички планирани задачи и да действате според предварително определения план. Обичайният подход за решаване на проблеми ще бъде най-ефективен. След сряда самокритичността ще се засили, а възможностите за собствени действия ще бъдат ограничени. Общуването с хора, съвместните дейности и взаимодействието с някого ще ви донесат положителни емоции през уикенда.

Източник: Burgasnews.bg