Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (16 - 22 октомври)

Овен
Тази седмица Овните ще изпитват силна нужда да изразят себе си. Може да сте много по-решителни и целеустремени от обикновено. Професионалното поприще може да ви донесе нови предизвикателства, които ще ви помогнат да се докажете. По отношение на любовта е важно да отчитате нуждите на партньора си и да сте готови за компромис.

Телец
Телците ще се изправят пред период на преоценка на своите ценности и приоритети. Ще започнете да мислите какво е наистина важно в живота ви. Времето е подходящо за самоусъвършенстване и търсене на хармония. Финансовите ви дела също ще бъдат наред, ако проявите благоразумие и умения за планиране.

Близнаци
Тази седмица Близнаците лесно ще комуникират с другите. Вашите невероятни умения ще ви помогнат успешно да завършите редица проекти. Но бъдете внимателни и избягвайте да прибързвате! Любовната сфера ще ви донесе приятни моменти и нови запознанства.

Рак
Тази седмица ще даде възможност на Раците да се справят с вътрешните си преживявания и чувства. Може да почувствате нужда от уединение и размисъл. Семейството и близките ще бъдат особено важни за вас през този период. Не пропускайте шанса да прекарате време с тях и да укрепите отношенията си. В професионалния живот е важно да действате методично и да не вземате прибързани решения.

Лъв
Лъвовете ги очаква активна и наситена седмица. Вашият естествен харизматичен чар ще бъде в своя апогей, което ще ви помогне в социалните взаимодействия и професионалните дела. Трябва обаче да избягвате твърде рискованите начинания и да действате обмислено. Възможно е да има моменти на напрежение в личните отношения, но ако проявите търпение и разбиране, всички конфликти ще бъдат бързо разрешени.

Дева
За Девите тази седмица е време на дълбока интроспекция. Може да откриете, че се чудите какво е вашето място в света и какви промени искате да направите в живота си. Това време е идеално за планиране и поставяне на нови цели. В любовта е важно да сте искрени и открити, което ще помогне за изграждането на доверие между вас и партньора ви.

Везни
За Везни тази седмица балансът е от съществено значение. Ще се стремите към хармония във всички сфери на живота, особено в отношенията. Нови възможности могат да се открият пред вас, но само ако не се страхувате да излезете от зоната си на комфорт. Покажете смелост и решителност и можете да постигнете това, което искате.

Скорпион
Скорпионите ще се чувстват особено енергични и решителни тази седмица. Вашето проницателно мислене и способност да виждате същността на нещата ще ви помогнат в трудни ситуации. Това е чудесно време за стартиране на нови проекти или за поемане на дългоочаквани задачи. В любовната връзка бъдете подготвени за страст, ярки емоции и нови впечатления.

Стрелец
Тази седмица ще подари на Стрелците много приятни моменти, особено по отношение на общуването и новите запознанства. Комуникативните ви умения ще бъдат отлични, което ще гарантира успешното изпълнение на важни задачи и проекти. Все пак бъдете внимателни във финансовите въпроси и не бързайте с вземането на важни решения. В любовта ви очакват незабравими моменти, романтика и нежност.

Козирог
Тази седмица обещава стабилност и надеждност за Козирозите. Вашите усилия и труд ще започнат да дават плодове, особено в кариерата. Не пропускайте възможността да покажете своите лидерски умения. В любовта е необходимо малко търпение, за да разберете и приемете чувствата на партньора си. Опитайте се да бъдете по-внимателни и грижовни.

Водолей
Водолеите ще имат седмица, изпълнена с интелектуална активност. Вашите идеи и мисли ще бъдат на висота – чудесно време за учене или научна работа. Може да попаднете на интересни предложения или проекти. В личния живот е важно да не пропускате моменти, в които да демонстрирате чувствата и вниманието си към близките.

Риби
За Рибите тази седмица ще бъде изпълнена с емоции. Ще сте особено чувствителни към света около вас, което може да доведе до дълбоко разбиране и прозрение. Опитайте се обаче да не се удавите в емоциите си. Търсете радостта в малките неща. В любовен аспект е възможно да подновите стари връзки или да откриете нова глава в личната си история.

Източник: burgasnews.bg