Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (9 - 15 октомври)

Овен
Астролозите предричат плодотворен период. Ще можете да промените нещо за добро в професионалната сфера. Не се очакват резки кариерни възходи, но нова позиция с по-добро заплащане е съвсем реално нещо. Няма да можете без важни инструкции от ръководството – ще бъдете в добро състояние. В края на седмицата ще успеете да хармонизирате отношенията си с близките – опитайте се да посветите уикенда на общуване със семейството си и не се позовавайте на заетостта си.

Телец
През седмицата 9-15 октомври 2023 не се препоръчва да започвате нов бизнес – има голям риск от провал в плановете. Но познатата и позната работа ще донесе удоволствие – всичко ще върви гладко и гладко. Уикендът ще е изпълнен с интересни събития. Очакват ви романтични приключения и финансови изненади. Но представителите на вашия знак трябва да изпълнят едно условие – в края на седмицата не бива да изпадате в униние или да се тревожите за дреболии.

Близнаци
Опитайте се да сведете бизнес взаимодействията до минимум през новата седмица. И не става въпрос само за сделки и преговори – препоръчително е да отмените планираните за тази седмица корпоративни събития или поне да ги отложите за малко по-късно. Астролозите препоръчват да посветите свободното си време на работа върху отношенията с партньора. Периодът ще ви даде възможност за връщане на любовта и романтиката и отърваване от ревността и подозрението.

Рак
Стресовите ситуации през седмицата 9-15 октомври 2023 ще повлияят негативно на вашето психологическо състояние. Емоционалното ви равновесие ще бъде нарушено, ще бъдете нервни и раздразнителни. Но звездите препоръчват надежден начин да поправите това – опитайте се да излизате сред природата по-често и не отказвайте покани за гости. Прекарайте уикенда далеч от дома – промяната на средата е отличен антидепресант.

Лъв
Представителите на вашия знак ще са пълни с креативни идеи през новата седмица. Не ги за себе си – това е добър момент да покажете талантите си и да спечелите приятели и фенове. Личните проблеми, които ви измъчват от няколко дни, най-накрая ще бъдат разрешени – в живота ви ще се появят хора, които са готови да помогнат без никакви условия. А познанствата, предречени от звездите в края на седмицата, ще имат много шансове за романтично продължение.

 Дева
Не се поддавайте на провокации – някои колеги ще се стремят да унищожат репутацията ви и да ви се подиграят пред ръководството. Ежедневните проблеми ще отшумят – благодарете на любимите си роднини и се опитайте да поглезите близките си. Например, организирайте пикник – почивните дни са идеални за релакс със семейството.

Везни
Бъдете внимателни към всяка информация, получена през този период – обикновените слухове могат да съдържат ценни и полезни факти. Опитайте се да не се поддавате на изкушенията, които изпълват седмицата 9-15 октомври 2023 – не вярвайте на обещания и не общувайте с авантюристични познати. С наближаването на уикенда ще успеете да хармонизирате атмосферата в семейството – роднините ще започнат да се вслушват в мнението ви, а конфликтите ще изглеждат дребни и абсурдни.

Скорпион
Началото на периода е идеално за извършване на всякакви финансови операции. Инстинктът ви за пари ще се увеличи неколкократно – ще можете да сключите редица изгодни сделки. Но бъдете внимателни – успехът може да ви замае главата и ще попаднете в капана на хора, които са свикнали да живеят за сметка на другите. По-добре е да започнете да разрешавате личните си проблеми в края на седмицата.

Стрелец
Научете се да си поставяте ясни цели и не се разсейвайте от дребни проблеми – колкото по-компетентен и подробен е планът, толкова по-големи са шансовете за успех. През тази седмица се очакват приятни промени в професионалната сфера. Но не се опитвайте да впечатлите ръководството с подмазване, защото ще бъдете претоварени с допълнителна работа. В края на периода може да възникнат проблеми в личен план – атмосферата у дома ще бъде напрегната, но с правилната емоционална нагласа всичко в крайна сметка ще се уреди във ваша полза.

Козирог
Опитайте се да решите кое е по-важно: успехът тук и сега или щастието в бъдещето? Звездите препоръчват да изберете втория вариант – периодът е подходящ за правене на дългосрочни планове. Но изборът, разбира се, е ваш. В средата на седмицата ви очакват много романтични изненади – тайни обожатели (почитатели) най-накрая ще излязат от сенките и ще ви доставят страхотни емоции.

Водолей
Звездите предупреждават, че тази седмица за Водолеите е период на сериозно изпитание. Имате шансове за успех, но много ще зависи от способността ви да вземате бързи решения. Доверете се на интуицията си, консултирайте се с близките си и не се колебайте да се обадите на приятели и съюзници за помощ. Семейните покупки, планирани за уикенда, ще преминат добре – няма да останете разочаровани от закупените стоки и ще се наслаждавате на придобивките си дълго време.

Риби
Не отлагайте решаването на належащи проблеми, не се колебайте да споделяте идеи и действайте без да се съобразявате с по-малко успешните си колеги. Може да ви нарекат кариерист, но това не трябва да ви отвлича от плановете за седмицата. Представителите на знака, които страдат от липса на внимание от страна на близките, най-накрая ще могат да си отдъхнат – атмосферата в семейството ще стане много по-топла.

Източник: burgasnews.bg