Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (2 - 8 октомври)

Овен
Новата седмица ще стартира с период на активност и движение. Професионалните ви постижения ще са на върха си, особено в четвъртък, когато ще ви предложат интересен проект. Има малка вероятност от  дребни разногласия в личния живот, но до края на периода всичко ще се нареди подобаващо.

Телец
За Телците този период ще бъде време за почивка и релакс за вас. В момента е идеалното време да се погрижите за себе си и здравето си. Възможно е да има леки забавяния в кариерата ви, но те ще са временни. В събота се очаква приятно събитие със семейството.

Близнаци
Енергията на тази седмица ще ви донесе нови идеи и планове. Използвайте това, за да започнете нови проекти или да завършите стари. Отношенията с колегите ще се заздравят, а през почивните дни ще се състои интересна среща .

Рак
За вас, Раци, седмицата ще е изпълнена с дълбоки емоции и чувства. Може да има желание да промените нещо в живота си, да започнете нещо ново. Има тенденция към стабилност в работата. В личния живот се очаква период на задълбочаване на отношенията или подновяване на стари връзки.

Лъв
Хората от тази зодия могат да очакват рязък прилив на енергия. Вашата изобретателност ще бъде на върха си и това е подходящ момент да започнете нов проект или да завършите нещо, което сте започнали преди много време. В областта на отношенията са възможни нови контакти, които ще ви заредят със страхотни емоции.

Дева
Тази седмица вниманието на Девите ще бъде разпределено между работата и дома. Могат да възникнат внезапни проблеми, които да изискват своевременни решения. Опитайте се да запазите спокойствие и да подредите задачите си по приоритет. В любовните отношения не са изключени дребни пререкания, но нищо съществено, за което си струва да се притеснявате.

Везни
За Везните новата седмица ще е време за размисъл и вътрешна интроспекция. Може да ви трябва време насаме, за да обмислите плановете и амбициите си. В професионалния живот очаквайте покана за интересно събитие или обучение.

Скорпион
Скорпионите ще покажат най-големите си амбиции тази седмица. Сега е чудесен момент да разширите хоризонтите си и да научите нови умения. Във връзката са възможни страстни моменти, както и дълбоки и откровени разговори с любимите хора.

Стрелец
Предстоящата седмица е изпълнена с непредсказуеми моменти за Стрелците. Вашата адаптивност и способност да се променяте бързо ще ви са от полза. В работата ви могат да възникнат нови интересни задачи, които ще изискват нестандартен подход. В любовта е важно да изразявате чувствата си, а не да криете емоциите си.

Козирог
Козирозите може да се почувстват енергични тази седмица. Това е идеалното време да започнете физическа активност или да стартирате нов проект. В личен план трябва да сте подготвени за приятни изненади, които ще направят седмицата ви особено запомняща се.

Водолей
Тази седмица обещава много нови възможности за Водолеите. Вероятно ще откриете нови хобита или интереси, които коренно ще променят обичайния ви начин на живот. Колеги или приятели може да ви поканят да участвате в интересен проект или събитие. Много е важно да бъдете отворени към нови неща.

Риби
Тази седмица Рибите трябва да бъдат търпеливи, особено в трудни ситуации. Вашата способност да съчувствате и да разбирате другите хора ще ви помогне да укрепите отношенията си с близките. Възможно е да възникнат дребни трудности в работата ви, но благодарение на вашата упоритост и решителност всички пречки ще бъдат преодолени с лекота.

Източник: burgasnews.bg