Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (25 септември - 1 октомври)

Овен
От понеделник до сряда Овенът ще се тревожи за личния си живот. Втората част от седмицата ще бъде изпълнена до краен предел със събития, така че дори няма да говорим за романтика. Хороскопът за седмицата от 25 септември до 1 октомври 2023 г. за Овните предсказва много различни афери, проекти и търговски сделки.

Основното е да не пропускате нищо, да бъдете възможно най-концентрирани и усърдни. Отличното финансово състояние ще ви позволи да направите скъпи покупки. Те определено ще повишат самочувствието ви.

Що се отнася до физическото здраве, то ще е на добро ниво. Тези, които имат хронични заболявания, трябва да бъдат по-внимателни. В почивните дни необвързаните представители на знака могат да завържат обещаващи запознанства.

Телец
Тази седмица Телците ги очаква много работа. Но това изобщо няма да ви уплаши, а напротив, ще ви вдъхнови за професионални подвизи.

Важното е всичко да е на стабилна платформа, в същия и перспективен режим за кариерата ви. Ако дълго време сте спестявали пари за нещо скъпо и мащабно, сега можете да си го позволите. Вие заслужавате такава покупка.

Личният живот на свободния Телец ще блести с нежни и чувствени тонове.

Благодарение на отличното ви здраве ще можете да спортувате и да бъдете изключително активни. Добър момент е да започнете отказ от вредните навици.

Близнаци
Успех очаква Близнаците, които се стремят към решаване на материални проблеми. Обстоятелствата ще се развият по такъв начин, че бързо ще постигнете стабилност във финансовия сектор.

Възможни са големи печалби, част от които спокойно да инвестирате в някой печеливш проект. На някого ще бъде предложена нова висока длъжност.

Естествено, доходът ще се увеличи значително, предрича хороскопът за седмицата от 25 септември до 1 октомври 2023 г.

Колкото до любовната сфера, тя няма да е на преден план. Приоритет през почивните дни ще е почивката с приятели и личните дела.

Рак
Успех в работата очаква Рака, който не се страхува от творчеството и го използва при реализирането на нови проекти. Цяла седмица ще трябва да се занимавате с професионални въпроси, но това няма да ви разгневи.

Напротив, има шанс да затвърдите позицията си и да направите пробив в кариерата. Ако трябва да поемете риск, тогава не трябва да забавяте и тук. Необвързаните ще се радват на нов обожател/ка – привлекателен и интересен за общуване.

Връзката ще радва и вдъхновява, нещо, което напоследък хронично ви липсва. За укрепване на материалната база ще е необходимо обучение или повишаване на квалификацията.

По време на Пълнолуние психическото състояние на Рака може да се влоши. Но, като цяло, тази седмица ще прекарате във весело настроение.

Лъв
Постиженията в работата ще зарадват Лъва и ще го заредят с позитивизъм за цялата седмица. Ще можете да изпълнявате не само задачите си, но и да помагате на по-малко опитни колеги.

През уикенда очаквайте приятни изненади или скъпи подаръци. Хороскопът за седмицата от 25 септември до 1 октомври 2023 г. обещава на Лъва море от романтика и страст в отношенията с любимия човек.

Не е изключено кратко пътуване, така че ви е гарантирана порция впечатления. За да поддържате отлично здраве, ви е нужно малко – добър сън, активна почивка и доволна усмивка на лицето.

Избягвайте алкохолните напитки. Родените в края на юли трябва да обърнат повече внимание на диетата си.

Дева
Ако Девата работи в сферата на икономиката, услугите или медицината, то тази седмица ще преживее невиждан успех. Възможен е огромен напредък в кариерата.

Родените през септември ще искат да сменят професията си. А родените в края на август ще достигнат висоти в бизнеса или основната си работа.

Няма нужда да се притеснявате за парите. Девата ще има толкова от тях, колкото са ѝ необходими за проспериращ живот.

В любовта по Пълнолуние ви очаква разнообразие и експерименти. Но спрете да очаквате нещо от някого и поемете инициативата в свои ръце. Тогава вашият съюз ще стане по-силен и по-ярък от лятното слънце.

Везни
Работейки здраво, в петък Везните ще могат да видят и финансово да усетят резултата от своя труд. Успехът очаква упоритите и целеустремени личности.

Няма притеснения относно финансите, проблемите в тази област ще бъдат избегнати. Хороскопът за седмицата от 25 септември до 1 октомври 2023 г. ви съветва да си уредите малка почивка и да напазарувате.

Възможни са отоци, затова избягвайте солените и мазни храни. Късметът в любовта очаква необвързаните Везни. Има шанс да започнете афера с човек, с когото ще останете заедно дълго време. Съдбоносната среща ще се състои в работна обстановка.

Скорпион
Суетата и вършенето на неща, свързани с близки роднини, е това, което Скорпионът ще трябва активно да прави през цялата седмица. И ще разберете, че всичко, което сте направили, не е било напразно.

Печалба очаква тези, които не са стартирали, а са реализирали дългогодишни проекти. В края на седмицата сумата по сметката ви ще се увеличи. Ако Скорпионът има хронични заболявания, тогава здравето трябва да бъде на фокус.

Силната и хармонична връзка с любимия човек още веднъж ще потвърди, че сте направили правилния избор. Възможен е отдих, излети сред природата и забавления с приятели.

Стрелец
Тази седмица Стрелците наистина ще летят от любов. Това чувство е взаимно и ще ви зареди с енергия и положителни емоции. Необвързаните ще се запознаят с човек, с когото ще искат не просто да се срещат, но и да създадат силна връзка. Шансовете това да се случи са големи.

Седмичният хороскоп от 25 септември до 1 октомври 2023 г. съветва да се съсредоточите върху служебните въпроси.

На Стрелеца се препоръчва да състави план за изпълнение, за да не обърка нищо и да не направи грешки.

Няма опасност за здравето, но вирусни заболявания могат да бъдат заразени от хора с намален имунитет. Наличието на пари ще ви позволи да купите това, което отдавна желаете и да актуализирате гардероба си.

Козирог
Натоварена седмица ги очаква Козирозите. Ще трябва да подписвате документи и да се заемате с нови проекти. Това, което беше в плановете ви, ще се сбъдне успешно.

Между другото, личните дела също ще могат да бъдат завършени триумфално. Първите три дни от седмицата са опасни, пазете се от наранявания, счупвания и натъртвания. По-добре е да отмените тренировките във фитнеса и да намалите активността у дома.

В периода на Пълнолунието Козирогът трябва да контролира психическото си състояние. Промените в настроението могат да имат отрицателно въздействие върху отношенията ви с хората.

Що се отнася до финансите, тук всичко е ясно – ще получите толкова, колкото сте очаквали. Любовната сфера ще зарадва самотните, но инициативни представители на земния знак.

Водолей
Една емоционално добра седмица ги очаква Водолеите. Без конфликти, недоразумения или критични ситуации. Ще има много събития, но някои от тях са предвидими.

Има много нови проекти в сферата на работата. Чувствайте се свободни да поемете всичко, те ще се окажат печеливши. Възможно е да срещнете приятели, с които никога не сте успели да се видите и да си починете заедно.

Хороскопът за седмицата от 25 септември до 1 октомври 2023 г. предсказва високи постижения на Водолеите, които работят в сферата на услугите или се занимават със социални въпроси.

В любовните дела има море от романтика, признания и дати. Състоянието на еуфория ще вдъхнови благородни дела. Тези, които вече имат семейство и деца, ще прекарат уикенда с любимите си хора.

Риби
Спокойна делова седмица очаква Рибите. Ще трябва да се справите с проблеми, които вече са в потока. Тоест за финализиране на проекти или коригиране на грешки.

Основното е да не отлагате настрана това, което отдавна трябва да бъде преведено в реалност. Любовните отношения на новите за тях са в състояние на изчакване.

Не гледайте в бъдещето, оставете времето да постави всичко на мястото си. Съсредоточете се върху бизнес въпроси, погрижете се за битови и семейни дела.

Възможни са изгодни предложения за работа, обмислете ги внимателно. Рибите ще трябва да се тревожат за здравето си. Особено, ако дългогодишните заболявания, свързани с ендокринната система, те могат да се влошат.

Източник:Burgasnews.com