Съпругата на Брус Уилис изригна: Спрете да пишете лъжи!

Ема Хеминг и Брус Уилис, снимка: Инстаграм

Ема Хеминг и Брус Уилис, снимка: Инстаграм

Съпругата на американския актьор Брус Уилис - Ема Хеминг, изрази възмущението си от това какво пишат медиите за здравословното състояние на нейния съпруг.

Ема, която от няколко години помага на най-скъпия човек в живота й да се бори с фронтотемпоралната деменция,е решила да закрие профила си в Instagram, за да сложи точка на лъжите, които се разпространяват по адрес на холивудската звезда".

„Чета в медиите, че съпругът ми вече не се радва на живота.(...) Мога само да кажа, че това не е вярно. Имам нужда обществото и тези, които пишат тези глупави заглавия, да спрат да плашат хората. Спрете да плашите хората, като си мислите, че веднага щом някой е диагностициран с неврокогнитивно заболяване, че „това е, всичко свърши, да си събираме багажа, няма какво повече да правя тук". Защото това не е така“, пише съпругата на Брус в Instagram.

Тя отбелязва, че е имало и има много трудности, които семейство Уилис трябва да преодолява всеки ден. Всички те се тревожат за него, но го възприемат по различен начин:

„Да, тъжно е. Трябва да започнеш нов етап от живота си. Но той трябва да бъде изпълнена с любов и щастие за Брус. Нужно беше да положа много усилия, за да стигна до този момент. Но след като разбрах всичко, животът наистина придоби нов смисъл и у мен се роди чувство и огромно желание да му помогна".

Ема още веднъж призовава журналистите да не разпространяват фалшиви новини.

„Спрете да пишете тези безсмислени заглавия. Спрете да пишете лъжи за съпруга ми, става ли?“.

Превод: Faktor.bg