Руски свещеник анатемоса красива депутатка

Отчето прокълна народната представителка заради широко деколте

Марина Карелина
Една от най-красивите депутатки в Руската Дума Марина Карелина се оплака във Facebook, че е била анатемосана от руски свещеник. Народната представителка от  Челябинск се засякла пред Отдела по култура с отчето. „Свещеникът носеше огромен кръст. Беше паркирал джип Фолксваген. Аз се засмях, но той ме прокле”, разказва депутатката. Тя му казала да охлади страстите и да се радва на всички хубави неща в живота. 
Истинската причина обаче според руското издание Ura.ru е, че народната представителка ходи на срещи с дълбоко деколте и стъпва на златни токове. 
Марина Карелина е роден през юли 1980 г. в района на Краснодар. Завършва Държавния университет в Москва „Ломоносов” със специалност държавно и общинско управление. Става депутатка през 2014 г. Омъжена за известен руски бизнесмен. Самата депутатка е една от най-коментираните в руския парламент заради предизвикателния начин, по който се облича. Руският свещеник не е първият, който забелязва сексапилните дрехи, с които се облича. По-консервативни колежки на Карелина също се възмуюават от дрескода й.