Троловете вампирясаха, вече вилнеят и по улиците

Целта им е по ленински простичка - „да си върнем властта“

Уличната пропаганда

Славят сталинизма и нацизма, скоро ще излязат на светло, ще пуснат шпицкомандите си

Светослав Пинтев 

Във Фейсбук един политагитатор, пълен идиот, ме включи в списък на „вредителите“, защото на няколко пъти оспорих с кратки коментари твърденията му какви чудеса е направил Путин за народа си, а също, че българската нация била силна, богата, мощна и щастлива при социализма, а мръсните демократи плячкосали всичко, агентите гадни и соросоидни. Обърнах му най-любезно внимание, че въпросните „демократи“ бяха все от висшето ръководство на една червена партия  и техните подставени лица.
Профилът ми, както и този на още двадесетина души, бяха наредени от него като некролози, а отдолу „здравите сили“ се призоваваха да ни неутрализират, за да не вредим на делото. Със заклинания от типа на: „Наше дело правое“. 
Очевидно партийните тролове, надали някой се съмнява кой пуска тази глутница, вече  използват сталинските термини, а нищо чудно скоро да започнат да използват и сталинските методи. 

Друг психопат пък пише: „Някой пак ще кажат че при Сталин имаше само ТЕРОР и УЖАС! Нищо друго освен терор и ужас! Нямаше улични престрелки и взривове по летища…“ и т.н. Елегантно се пропуска, че този терор в голяма степен е плод на усилията и на КГБ и съдружните й организации, между които е нашата ДС…. 
Поне 10 000 знака текст, възхваляващ сталинизма, което по скромния ми опит е повече от достатъчно, за да напълниш поне две вестникарски страници. И този текст определено е поръчан, за 

да зомбира нови неосталинисти 

Младите не знаят какво зло е сталинизмът, колко е близък до нацизма, как днес двете зловещи учения се вплитат в едно.
После попаднах на страницата на един известен войнски съюз, окичил се със свято име, който събира хора за въоръжени отряди по границите, призовава да воюваме с „ордите незаконно нахлуващи радикални ислямисти, терористи и бойци, включи се активно в борбата срещу антибългарските организации финансирани от чужди държави, фондации и спецслужби.“ Разбирай -тези от мръсния Запад.
 Накрая срамежливо признават истинската си цел. Тя е по ленински простичка и ясна- „да си върнем властта“. За кураж и настървение са пуснати вдидеоиклпове с маскираните им и въоръжени другари по време на акция. Водени от руски граждани, дошли на почивка у нас, както съм чувал.
Смесица от сталинизъм и националсоциализъм в действие отличават персоните , за които говорим…
Никой в държавата още не е дал смислен отговор защо тези хора са на свобода. Най-малко ДАНС. Наскоро стана ясно, че в една партийна централа избухнал скандал, след като разбрали, че известна тяхна евродепутатка е отчела фактура за огромна сума, издадена от една от най-големите тролски фирми у нас. Сега въпросните партийци се чудят как да покрият скандала, но компрометиращата фактура вече е в деловодството на Европейския парламент.

 Ядосвам се и излизам на улицата, за да се махна от американското изобретение Фейсбук, превърнало се в 

поле за сталинистка и нацистка пропаганда 

Такава вече е и улицата обаче. Много бързо си спомням, че въпросните имбецили не са само в интернет, че вече бродят по улиците по тъмна доба, поругават паметни плочи, драскат със спрей сърпове, чукове и петолъчки, глупости за безусловен базов доход и заклинания да няма бедни, а после и нацистки свастики, за разнообразие.
 Троловете вампирясаха, вилнеят и по улиците, славят сталинизма. Нищо чудно скоро да излязат на светло и да организират шпицкомандите си. Веднъж хванах един призори да пише СССР на стената на кооперацията ни, беше изборно време. С мъка се въздържах да не му счупя ръчичките. Щяха мен да приберат на топло. 
Последното дело на вампирясалите тролове, което забелязах, е поругаването на паметната плоча на дома на подполковник Антон Кръстев Иновски на булевард „Христо Ботев“ в София. Намацана е със зелена боя, а 

отдолу е написано „убиец“

Както можете да видите на снимката. Този доблестен военен, командир на 25-а пехотна дружина,  се смята за вдъхновител и организатор на „Цар Крум“ (Царъ Крумъ),  конспиративна военна организация, създадена през 1945 година, която си поставя за цел  свалянето на дошлото на власт с помощта на Червената армия през септември 1944 година отечественофронтовско правителство. 
Организацията е твърдо за демократично управление и прозападно ориентиране на страната. Има очевидно защо да я мразят днешните врагове на „гей Европа“, както наричат ЕС промитите мозъци. 
Основната  задача на „Цар Крум“ е била да се бори с всички средства за освобождаването на българския народ и държава от гнета на съветската власт в СССР, от комунистическия терор, „за възстановяване на политическите права на народа във възможните рамки на нашата национална култура, възстановяване на Търновската конституция, за обединение на българския народ в една държава, като се стремим да извоюваме необходимите ни стопански и икономически простори.“ 
Очевидно тези цели вбесяват и днес шефовете на вампирясалите тролове. Няма друго обяснение за осквернената плоча. 
Организацията надали е имала време да убие някого. Тя е разкрита през ноември 1945 година от военното контраразузнаване РО-2, но процесът е проведен през лятото на 1946 година,  след изричните и подробни 

указания на генералисимус Сталин 

Нарежданията са спуснати на Георги Димитров. Заповядана е жестока чистка в армията, с която да се гарантира закрепването на комунистически режим в България. Сред целите на процеса  е дискредитирането на военния министър Дамян Велчев, който  малко по-късно е свален. Времето от 5 до 15 август 1946 г. е достатъчно да се направи бутафорен процес и да бъдат произнесени присъдите.
Подполковник Кръстев е осъден на смърт чрез обесване, останалите  получават по 15 и 10 години строг тъмничен затвор.
Около института „Пирогов“,  Халите, Женския пазар, а и на много други места в столицата, свастиките по стените никнат като гъби след дъжд, но в още по-голямо количество са сърповете и чуковете. В повечето случаи видимо са изрисувани от една и съща ръка. Първите се придружени от надписи, приканващи към борба с чужденците, вторите със социални лозунги и жалби, че билетчето вече не е по 6 стотинки, че не трябва да има бедни и т.н. 
Пропуснали са да уточнят например, че по време на зрелия социализъм, при евентуално пътуване в чужбина, ако изобщо те пуснат, се полагаха по 30 долара на калпак, за цялото пребиваване , не за ден.   А също, че парите за бедните и пенсионерите потънаха в партийните каси и в джобовете на проверени партийни другари, които станаха капиталисти, но и до днес се кълнат във вярност на партията. 
 Да, от гледна точка на безкрайната Вселена и необятното време - 45 години социализъм и близо 30 демокрация, доминирана от социалистите-капиталисти и техните агенти, са направо нищожна прашинка във всемира, но за нас са фокусът на целия исторически процес, нали в този отрязък преминаха животите ни. Не искаме под този знак да живеят и децата ни.