Дом за сираци превърнал търговищкия педофил в изверг

Разследват мъжа за още заснети оргии с малки деца.

29-годишният педофил от Търговище Станимир Тодоров, който засне малолетно братче и сестриче да симулират секс, е бил изнасилван многократно като дете. Мъжът е живял 3 години в „Дом, майка и дете” в града като малък. Докато е бил зарязан от майка си, която не е имала възможност да се грижи за него в гладните години на Лукановата зима, е бил каран да прави секс от по-големи батковци. Това е разказал по време на разпита рухналият психически Тодоров, разказаха за Faktor.bg от полицията в града. Обвиненият в педофилия Станимир се е разплакал и е разказал за всички ужасяващи извращения и унижения, които е изтърпял на 10-11 години. Пред входа на дома той е причакван системно от 16-17 годишни момчета и е завръщан към парка Борово око наблизо. Те са го водили в боровите горички близо до още действащия тогава ресторант Боровец. Педофилът е бил каран да се съблича гол, а след това да прави фелацио на батковците, след което те са правили секс с момчето.

Малкият тогава Станимир не казал на никого в дома – нито на възпитателите, нито на приятелите си там. Травмата е оставила очевидно жестоки следи в съзнанието му. От следствието разкриха, че се работело по още един педофилски случай, сниман от Тодоров. Там ставало дума за две момчета на 8 и 10 г., които Станимир принуждавал да правят секс докато той ги снима, но от МВР не пожелаха да дадат повече подробности, докато не приключи разследването на случаят. Съседи на Тодоров от ул. „Брегалница” 6, която се намира до зловещия за него парк, разказаха, че той с нищо не се е различавал от останалите съседи. Работил е в автомивка на газстанция на пътя към Преслав. Преди това е бил продавач в хранителен магазин до стария битак в Търговище. Комшиите му недоумяват как се е стигнало до престъплението, което е извършил.

По-възрастните споделиха, че винаги им е помагал и е ремонтирал електроуреди, сменял е крушки в домовете им, пазарувал е на инвалидите и е ходил до социалните кухни, за да носи храна на трудно подвижните старци. Те все още не могат да повярват, че съседът им е карал деца на 4 и 11 години да се събличат пред камерата в интернет и да симулират секс с плюшените си играчки. Това обаче се вижда в скандален клип, разпространен в социалната мрежа Facebook. Видеото беше качено в профила на 11-годишната потребителка zoi4e64, сестричката, в един от най-популярните сред младежите сайтове за задаване на въпроси. Кадрите втрещиха тийнейджърите, които започнали да звънят на тел. 112.

Посред нощ профилът й беше блокиран. Преди това обаче клипчето е споделено и видяно в Македония, Русия и Будапеща в сайтове за обмен и гледане на порно. В един от клиповете е и нейното братче на видима възраст 4-5 години, пред което момиченцето се разголва и демонстрира тялото си. Не става ясно дали момиченцето се казва Марина или майка му, която е регистрирала профила.

"Аз живея с баба, а тя е все на работа" обяснява словоохотливо в кореспонденция с педофила каката. Девет души харесват това. Пак от разговорите става ясно, че родителите са в чужбина. Именно от това се е възползвал и Станимир. Ако се съди по запазените логове от профила на zoi4e64, контактите на Станимир с детето датират най-малко от началото на август. Сайтът за задаване на въпроси e популярен сред тийнейджъри и деца у нас заради възможността на директно задаване и отговаряне на неудобни въпроси. Там момиченца се осмеляват да попитат съучениците си "Колко ти е голям", "Спал ли си с момиче", а пубертети отвръщат с любопитство за девствеността на потребителките и за сексуалните им предпочитания.

Така вероятно, от събеседник на събеседник, Станимир е попаднал и на детето от клипа. В по-голямата си част разговорите между двамата не стават за нецензурирано публикуване. "Я покажи как правиш секс, да видя ставаш ли за принцеса?", пита Станимир и дава указания на детето да пробва с плюшеното си мече. Хлапето откликва на повечето му желания. "Имаш ли нещо, каквото и да е, да видя как се ...?", пита, като да разговаря с връстничка от Околовръстното, похотливецът. В друг "съвет" предразполага малката порноактриса: "Направи порноклипче и ако 2-ма човека го харесат, се съблечи гола за 1 минута. Детето също е любопитно и подканва педофила да се разголва. 

В един от клиповете с момиченцето има и момченце, което изглежда неин връстник или с година-две по-малко дете. Вероятно "чичкото" е зарибил и него, защото се вижда, че му е интересно. А Станимир наблюдава и пише указания:

Изпълненията на zoi4e64 обикалят страната и стигат до съседна Македония. "О маj гуднес, се прашувам дали некои деца воопшто имаат родители!" - вълнува се македонка. Англоезичен фен на изпълненията в унгарския сайт репликира, че българските деца доста рано започват с "чийз пицата", жаргонно наименование на половия акт.