Варненският кмет се преби с мотора си

Кирил Йорданов счупил ключица след падането от любимия му мотор.

Заради контузията си той не можа да се яви по делото срещу бившия образователен министър от кабинета "Сакскобургготски" Владимир Атанасов. Процесът срещу Атанасов се отложи за края на ноември. Министърът е подсъдим за замяна на имоти в морската столица. 

Във Варна коментарите за травмата на Йорданов са разнопосочни и според запознати можело да става дума за старо нараняване на кмета. Той е бивш лекоатлет, но и сега продължава да спортува активно. Това прави всяка сутрин през лятото и зимата. Дори и в най-студените дни след тренировка плува в морето. Според друга версия обаче кметът рокер е паднал с мотора си и си счупил ключицата.  

Миналата събота той кумувал заедно със съпругата си Елена Валеева на младоженци, като тежкият ритуал бил пред Двореца в Евксиноград. Младата двойка са Кристиян и Виктория, като младоженецът е син на треньор по тенис на клуб "Черно море-Елит". Според главния секретар на общината Михаил Куликов кметът е в болничен тази седмица - 5 дни, и в понеделник се връща на работа. Миналата седмица той беше в отпуск, но дойде на откриването на политическия сезон и първата сесия на общинския съвет.