Официално не се споменава нищо за това, че е говорено за отношенията между България и Турция
Работно съвещание с главния прокурор Сотир Цацаров и ръководителите на службите за сигурност проведе държавният глава Румен Радев, съобщиха от администрацията на президента.

Темата на заседанието бе провеждането на предсрочните парламентарни избори на 26 март и на сигурността на страната, информират от пресслужбата.

Срещата бе в сградата на президентството - на "Дондуков" 2. За събитието нямаше предварително официална информация. Конкретни решения от това заседание не се съобщават.

По неофициална информация, срещата е свързана с експулсиране на 2 турски граждани и забраната на трети да влиза в страната, съобщи Нова телевизия. На влизане в сградата на президентството никой от участниците на срещата не пожела да каже пред медиите темата на заседанието.

Официално не се споменава нищо за това, че е говорено за отношенията между България и Турция.

4 Коментар(и)

 • Леле Божке

  Леле Божке(21 March 2017 - 02:03)

  Отговор

  Само въпроси: 1.На какво основание от Конституцията на РБ Льотчика свика това съвещание, в което нито един от участниците не МУ Е ПОДЧИНЕН? 2.В РБ има ли министър председател, макар и служебен, който отговаря за провеждането на изборите и за външната политика на държавата? 3.РБ има ли външен министър, отговорен за външната политика? 4. Нинова-Liar да би да апробира промени в Конституцията? Льотчика нещо се взе твърде сериозно?

 • бат Ощавко

  бат Ощавко(20 March 2017 - 20:03)

  Отговор

  Преди да "спичелят изборна легитимация", гий страх да са изпуснат мощно... Само попръцкуват, срящу любопитните селско-пенционерски ноздри на замаяния им братушкински илекторать. Он да си мисли, че "в тех е Силата", ма, чекали ужким момента. А, да доди, а да доди, па когиш ни приехает снова много дебел и тришлемен ... КОЙ ше го плаща и отниса?!!! Койчо от горно и долно Койнаре, голосоподавателя наивник.

 • barcelonski

  barcelonski(20 March 2017 - 20:03)

  Отговор

  КОСТИНБРОД 2 => Договорено - Строго Секретно (разконспириращо)

  • barcelonski

   barcelonski(20 March 2017 - 20:03)

   (mobile) РАЗРЕШЕНО за ползване на двете Мъшки Секретарки и ДЕСА. 'Лияна Ид'Ьотова е разрешила ползването още миналата седмица. (допълващо)

Оставете коментарОбнови