Мозер: Хората забравиха за 1996 г. и се нахвърлиха върху СДС

"Разочарова ме бавното развитие на родината ми. Разочароваха ме и мои бивши съпартийци, които предпочетоха да си намерят нови мющерий, вместо да участват в развитието на партията".

Тя защити управлението на Иван Костов и допълни, че е нападан незаслужено от противниците си. "ОДС направи много неща, а хората забравиха 1996 г. в какво състояние беше страната", категорична бе една от емблемите на БЗНС по време на прехода.

"Аз живея във Вашингтон. Живея на спокойствие в момента... хаха. Живея в къщата на родителите ми. Но на рожденния ми ден се обади да ме поздрави само декана на Нов български университет - Славински", простена Мозер пред БТВ.

"Аз не съм имала намерение да влизам в политическия живот тук, а дойдох да видя как свободна България ще започне своя нов път. В началото имаше много ентусиазъм и съм много доволна от разбирателството с някогашното ръководство на Демократическата партия и специално с господин Стефан Савов", заяви Мозер.

"Голямото щастие в моя живот беше моят съпруг - доктор Чарлз Мозер. А другото, разбира се, бе гордостта ми, че съм дъщеря на доктор Георги М. Димитров - Гемето", допълни тя.

{fcomment}