Мадам В. остава в ареста

Постоянен арест постанови Районният съд за Веселина Андонова, задържана заради разбитите масажни салони в Пловдив в края на седмицата. Срещу нея са повдигнати три обвинения - в склоняване към проституция на четири жени, а на 7 жени към блудствени действия и съвкупление и предоставяне на помещения за разврат, пише “Марица”.

Единствената екстра, която се предлагаше от момичетата въпреки вътрешната ми борба, е еротичен масаж с по-оскъдно облекло, по сутиен. Държахме презервативи в огромни аквариуми за анти СПИН кампания и ги раздавахме на клиентите като закачка. Не ми е известно, че във времето някои от служителките са започнали да предлагат и сексуални услуги. Това заяви вчера в съда 33-годишната Веселина Андонова, която е държала 4 масажни салона в Пловдив - в “Кършияка”, “Кючук Париж”,  “Тракия” и на бул. “6 септември”. В тях са работели 7 жени на възраст от 19 до 35 години като проститутки. Преди няколко дни антимафиоти разбиха бардаците и вкараха Мадам в ареста.

В залата се разбра, че Андонова е висшистка. Имала е няколко предишни осъждания. Сводническата си дейност е извършвала в периода на условна присъда.

Самата Мадам категорично отрече пред съда да е набирала клиенти за момичетата с обяви във вестниците и по интернет. Според прокуратурата обаче тя имала ролята на диспечер. Прибирала е половината от заработката на жриците, които са работели на тънки тарифи - от 30 до 60 лева в зависимост от сексуалната услуга.

 “Оборотът е бил голям. Някои от жените са имали по 5-6 клиенти на ден. Ще поискаме и отваряне на банковите сметки на Андонова”, каза прокурорът Анна Викова.