Евгений Михайлов: Бастионът на ДПС падна, не могат да съберат и 200 души на митинг

Кандидатът за депутат предупреждава за провокации, подготвени от Сараите

Вече са готови плакатите с надписи "Кърджали е в Турция" и "Искаме автономия". Те са планирани да бъдат издигнати днес на заключителния митинг на ДОСТ в Кърджали, на който се очаква да присъстват хиляди привърженици. Набелязани са и активистите на ДПС, които трябва да извършат тази  подла провокация. Разработен е и резервен вариант с предизвикване на паника от задействано самоделно взривно устройство. За подобни провокации предупреждава кандидатът за депутат от ДОСТ Евгений Михайлов. Според него не случайно ДПС отложи финалната си предизборна проява в този град.

Това, че хората на Доган и Карадайъ бяха поканили Азиз и Есил Дюран, а гост на ДОСТ ще е мега рок звездата Мустафа Джеджели, любимец на немалка част от България, не ги извади от равновесие. Разби ги това, че вече дори в своя бивш бастион не могат да съберат повече от 200 души на митинг. Отчаяните кукловоди на Сараите в паниката си от загубата отиват на отчаяни ходове след като дори блокадата на границата не може да ги спаси от грандиозния провал на тези избори.

И ако всичко това не е докладвано от ДАНС и службите, то президентът Румен Радев незабавно трябва да поиска оставката на шефовете им, казва още Михайлов.