Евгений Михайлов: Каква заплаха за националната сигурност е ДОСТ, щом нямало да получи и 1%?

Готви се гигантска манипулация – да се отнеме правото на глас на български граждани

Какво искате, искате нов възродителен процес? Искате да подкрепите думите на Корнелия Нинова, че демокрацията ни е отнела. Повтаряте само Турция, Турция, Турция. Страшна пропаганда срещу ДОСТ, свързват партията само с  Турция, с Ердоган. Това обяви емоционално в студиото на bТВ кинорежисьорът Евгений Михайлов,  който е и кандидат за депутат от партия ДОСТ.

Според него в момента се готви да се наруши конституцията като се попречи на граждани от Турция да гласуват у нас. Всеки има права да гласува и да упражни правото си на глас. Всички  институции сега се занимават със защита на модела на Доган и Пеевски, да не се наруши интересът им. Защо Първанов сега говори против гласовете от Турция, но прие  вота на 90 000 български турци, които подкрепиха неговата кандидатура от южната ни съседка, пита Михайлов.

Той обясни и скандалната целувка между Станишев и Местан, преди няколко години в София.

Сергей Станишев поиска прошка за смяната на имената на турците по време на комунизма, а Местан му я даде, за да се затвори раната на Възродителния процес. Но сега тази мръсна игра отново се играе от Станиишев, от Корнелия Нинова и Русия. Турците не могат да приемат гаврата, че Доган вкара в листите си крайни националисти като Слави Бинев и Камен Петков, но медиите мълчат за това и се занимават само с ДОСТ. Няма как хората да им простят тази гавра, Доган се гаври с тях, а цялата държава иска да му запази мафиотския модел. Мен ме наричат еничарин, защото искам да разруша октопода на мафията ДПС. Знам какво ще се случи до края на седмицата, подготвя се един мръсен сценарий от 90-та година. Водещи са пак сценаристите от КГБ и ДС – ще има църква изрисувани с полумесец, провокативни надписи на турски, слухове за изнасилени от турци българки и т.н. ДПС е проект на Кремъл, а с тяхната политика има опасност да бъдем извадени от НАТО и ЕС, няма как да стоим безучастни, заяви гостът.

 Михайлов отказа да участва в дебат с представител на ВМРО, защото се мотивира, че са националисти, които и ЕС не приема. Ясно е, че се прави нова коалиция от националсоциалисти, кадесари и ДПС. Националсоциалистите искат България да стане трофей на Путин.

Каква заплаха за националната сигурност представлява ДОСТ, щом нямало да  получи и 1%, защо непрекъснато се занимавате с тази партия, пита режисьорът.