Нина Добрев: Аз съм от българско емигрантско семейство, поведението на Доналд Тръмп не е приемливо

Българката в Холивуд изгря на корицата на Harper's Bazaar. Актрисата се изяви и като гост редактор на септемврийския брой

Harper's Bazaar

Harper's Bazaar

Произхождам от българско емигрантско семейство и не смятам, че поведението на Доналд Тръмп е приемливо, заяви Нина Добрев пред целия свят.
Българката в Холивуд изгря на корицата на Harper's Bazaar. Актрисата се изяви и като гост редактор на септемврийския брой на списанието.
Пред Harper's Bazaar Нина разказа за творческите си планове, кучето ѝ Маверик и какво е да израснеш в емигрантско семейство от България.

Семейството на Нина Добрев емигрира от София в Торонто, когато бъдещата звезда е само на 2 години. „В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха много здраво, за да се справим“, споделя звездата от „Дневниците на вампира“.
„Докато приятелите ми имаха купища страхотни дрехи, ние пазарувахме от местен магазин с евтини стоки. За да ме накара да се почуствам по-добре, мама го наричаше Versace. Е, няколко години по-късно отидох на истинско ревю на Versace и седнах на първия ред“. 
Вероятно миналото на Нина Добрев е оформило и политическите възгледи на красавицата, отбелязват от Harper's Bazaar, а Нина разказва:

„Произхождам от емигрантско семейство и не смятам, че поведението на Доналд Тръмп е приемливо. Той не се държи като президент, а като риалити звезда в ужасно шоу“.
Що се отнася до кариерата ѝ, Нина е категорична, че не съжалява за решението си да напусне сериала, който я направи световноизвестна - „Дневниците на вампира“.
„Такъв беше планът от самото начало. Нямах намерение да оставам след изтичането на шестгодишния ми договор“.

Родената като Николина Константинова Добрева актриса започва кариерата си като модел и участва в редица реклами. Световноизвестна става с ролята на Елена в хитовия сериал "Дневниците на вампира".

"Родителите ми не ни разрешаваха да си говорим на английски вкъщи. Той беше за училище, а у нас - само български. Те много държаха да запазим майчиния си език и по онова време много се впечатлявах, че приятелите ми си говореха само на английски и аз исках същото. А сега съм много щастлива, че стана така, защото аз съм българка и това е моят произход", каза преди време Нина Добрев в интервю за bTV.