Николета Лозанова пада от БТВ, поставила нова ера в телевизиите

Плеймейтката се похвали, че е направила рекорди в родния ефир

Николета Лозанова, снимка: Facebook

Водещата на предаването "Папараци" Николета Лозанова пада от екран. Новината съобщи самата тя в социалната мрежа Facebook. Въпреки че вече няма да е в ефир, тя е доволна, че е направила нова ера в телевизията и е поставила рекорди. Очевидно обаче шефове и продуценти явно не са на същото мнение.

"Навсякъде, през където мина, оставям дълбока следа - души, очи, сърца... и разбира се - тв ефир! Придадох му достатъчно чар и сексапил, постигнах рекорди, поставих нова ера, а сега ще отворя и нова страница, оставяйки "Папараци" просто като една графа от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, за да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз лично ще "гръмна шампанското", обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а много рейтингово и епично!", написа Лозанова. Под текста на съобщението плеймейтката е пуснала снимка с надпис "Следва продължение". Нейни приятели ѝ пожелават успех. Някои от тях дори я подозират, че ще води новия сезон на "ВИП Брадър".

Припомняме, че "Папараци" беше представяно като телевизионен таблоид. В него бяха показвани скрити камери с известни личности, които бяха снимани какво пазаруват, как карат коли и се прегръщат по столичните улици.