Звездни двойки - щастливи и влюбени през 2017

Сред знаменитостите са Пипа Мидълтън, Джеймс Матюс, Серена Уилямс, Алексис Оханян

И 2017-а не мина щастливи събития: за редица звездни двойки зазвучаха или предстои да зазвънят сватбени камбани.

Две от щастливите новини тази година дойдоха от британското кралско семейство и неговия по-широк кръг. През май сестрата на херцогинята на Кеймбридж Катрин - Пипа Мидълтън, се омъжи за милионера Джеймс Матюс.

През май догодина пък братът на принц Уилям - Хари, ще се ожени за американската актриса Меган Маркъл. Двамата обявиха годежа си по-рано през декември и спечелиха сърцата на британците с любовта си, като това се превърна в светска новина номер едно. Двамата се запознали преди година и половина чрез обща позната. Меган и Хари разказаха, че предложението за брак било направено в домашна обстановка, докато двамата готвели пиле за вечеря.

„Почти не оставих Хари да довърши предложението си за брак”, призна бъдещата съпруга на принца. Меган Маркъл била приета с топли чувства от кралското семейство и тя нарече кралицата "невероятна жена". Годеницата на Хари празнува Коледа с кралското семейство и направи първата си официална изява в присъствието на кралицата именно на коледната служба. Принцът и актрисата ще се венчаят през май в двореца Уиндзор.

Сред другите звездни сватби, които приковаха вниманието през годината, е тази на модела Миранда Кър и милионера Еван Шпийгел.  Особено щастлива бе 2017-а и за звездата в женския тенис Серина Уилямс, която освен че мина под венчило със съоснователя на "Редит" Алексис Оханян, роди първото си дете - дъщеря си Олимпия.

Източник: Дарикнюз.бг