Мадона каца отново в България през лятото на 2013

Поп иконата Мадона планира отново да посети България. Певицата ще се върне у нас през лятото на 2013, когато ще изненада своите почитатели с чисто ново шоу, което ще подготвя тази зима. 

Изявата на скандалната поп дива на родна сцена ще е на 15 юни. С новото си шоу Мадона е решена да удари в земята. Сценичните ефекти, костюмите и хореографията, които ще покаже у нас звездата, обещават да са невиждани досега.

Поп иконата пя за пръв път у нас на 29 август 2009 г. и буквално взриви националния стадион „Васил Левски". Своя огромен талант тя демонстрира пред повече от 50 000 души, а концертът й бе оценен от меломаните като един от най-големите в сравнение с куп други световни звезди, изявявали се у нас. 

Концертът на мега звездата у нас ще е част от световното турне MDNA, което започна в Израел на 1 юни тази година. Тя е решила да го продължи в Европа през идното лято, като ще вкара още нови елементи, разкриха хора, заети с организацията на второто й гостуване в България, пред Всеки ден.

Досега в концертите си материалното момиче не изневерява на себе си и отново залага на скандала. Тя шокира с политически послания, а особено силно разбуни критиците си с клип, в който лидерката на френската крайна десница Марин льо Пен беше показана със свастика на челото. В следващия кадър се появява образ, който напомня Адолф Хитлер. Видеото е прелюдия към парчето „Никой не ме познава". То дотолкова разгневи десните, че се очакваше дори концертът на Русата амбиция във Франция да бъде отменен. Това обаче не стана.

В монтажа са включени още снимки на американския президент Барак Обама, духовния водач Далай Лама, папа Бенедикт XVI и др. Смесени са знаци като звездата на Давид, християнски кръст, мохамедански полумесец, червена патолъчка, черепи, монашески облекла, арабски чалми, военни униформи, болни деца и др. Показани са дори некролози на самоубили се деца.

Певицата в момента гастролира в Съединените щати, където дава солидно рамо на борещия се за втори президентски мандат Барак Обама. После се прехвърля в Латинска Америка и догодина отново пристига в Европа.