Джей Ло пя на колене пред БГ трибагреник

Звездата, родена в бедния нюйоркски квартал Бронкс, която милионите фенове наричат просто Джей Ло, спечели българската публика и остави у нея спомен за незабравима вечер, прекарана с една лъчезарна, естествена и искрена жена.

През цялата вечер Дженифър Лопес не просто пееше и танцуваше пред публиката, която беше препълнила зала “Арена Армеец”. Тя разговаряше с хората, споделяше с тях, питаше, отговаряше на емоциите им. С открито сърце разказа живота си и допусна многобройните си фенове да видят най-скъпите й хора - двете й деца и мъжа до нея, Каспър.

„И лоши неща стават в живота. Но в този живот аз открих истинската любов", каза звездата пред екзалтираната публика. 

Джей Ло пя песен специално посветена на двете й деца, близнаците Макс и Ема. В откровено видео с любимия й изпълнителката отправи призив да не спираме да се обичаме. А веднага след това изкрещя през смях: „Стига с тази любов! Дайте малко забавление!" 

Началото на шоуто беше издържано в духа на холивудските мюзикли - пищна сцена, шестима чернокожи танцьори, играещи степ, огромни бели ветрила и много блясък. В тази атмосфера на огромната видеостена се появи образът на певицата, която се подготвя за излизането си на сцената. 

Когато се появи на сцената - красива, блестяща и царствена, Дженифър Лопес извика: "Готови ли сте, София? Защото нямате избор!", закани се суперзвездата. 

След бляскавото започване на вечерта с хитовете като „Love Don't Cost a Thing" и „Waiting for Tonight" на сцената беше открит истински ринг, на който се разигра танц, напомнящ боксов мач. „Момчето, което спечели, всъщност това съм аз. Знаете ли откъде съм? От Бронкс. И днес съм си същата - едно обикновено нюйоркско момиче", каза тя. И върна публиката към миналото си с „I'm Still Jenny from the Block".

По време на шоуто тя смени поне десетина тоалета. Музиката й беше пищно украсена с великолепни танцови изпълнения, които на моменти оставяха Джей Ло без дъх. Сцената беше залята от светлинни и пироефекти. Цялото шоу внушаваше оптимизъм и радост от самия факт, че си жив.

По време на бляскавия спектакъл български фен й подаде българското знаме. Звездата уви с него раменете си, после постави ръка на сърцето си и падна на колене пред трибагреника, а после извика - „Ще се върна!".

Концертът в България беше част от световното турне на изпълнителката „Dance Again", което обиколи 26 страни в Северна и Южна Америка, преди да дойде в Европа. Стартът беше поставен на 14 юни в Панама сити.