Азис: Плача на почти всяка моя песен

Единствената ми мечта е да имам звезда на алеята на славата, сподели певецът

Азис. Кадър: Нова тв

Азис. Кадър: Нова тв

"Все още има хора, които казват за мен "потресаващият". Мъжете ме обичат повече, което вече е потресаващо. Аз не будя страст у жените, в мен те виждат другар. Мъжете са по-многобройни на моите участия", това каза певецът Азис пред Мариян Станков - Мон Дьо по Нова тв. 

Известният попфолк певец, чието истинско име е Васил, каза, че единствената му мечта е да има звезда на алеята на славата. По думите му хората, които казват, че не слуша песните му, се срамуват от него. 

"Аз плача на почти всяка моя песен. Това е моят успех, нещото, с което те грабвам за гушата и те стискам. Отказвам да си махна опаковката и да се превърна в момчето от  "Факултета". Не искам. Аз много отдавна се облякох и не искам да живея гол. Кралят не е гол", каза той. 

"Ако трябва да кажа нещо на артиста от преди години, то ще е: Веднага се облечи!", сподели певецът на въпрос какво би казала на миналото си аз. 

Азис заяви, че не приема в себе си, че е много жалостив и емоционален. 

"Няма мръсно нещо в моята работа. Ние не си подливаме вода, не се бием, не се караме. Даже в новите таланти, в младите надежди срещам такава любов в очите им, те ми се радват като деца. Ние всички сме известни, не можем да си завиждаме", отговори той на въпрос дали има война в попфолка.