Как да свалим предлаганото от Уинбет приложение за телефон

Мобилните приложения вече са няколко милиона в реномираните платформи, а букмейкърите се стремят да предоставят още по-добро и персонализирано преживяване. Обръщаме внимание на Уинбет приложение за спортни залози и казино игри, като разглеждаме него, защото анализаторите поставят висока оценка за интеграция на цялата платформа.

Логично е, че един клиент може да поиска по-бързи методи за влизане в платформата и по-сериозен контрол на своя профил. Ще открием, че мобилните платформи на Android и iOS работят перфектно с него, но има малко повече изисквания, за да може да се свали на вашето устройство. Причината е, че има някои разминавания между родните закони за хазарт, както и между самите мобилни платформи, които по изискване на всяка страна, могат да премахнат въпросните приложения за хазарт.

Ето защо потребителите на андроид може и да не го откриват в маркета на Google. Лесно ще забележим, че методът за сваляне на тези устройства е малко по-различен. За целта е достатъчно да отворите сайта на бранда през вашето устройство и докато се забавлявате, може да получите съобщение, че има мобилно приложение. Изтегляте го директно от сайта, а след това трябва да разрешите от настройките на вашето устройство и инсталирането на приложения от трети сайтове, които не са обвързани с Google Play.

След това спокойно може да инсталирате и използвате всички игри и практики, които откривате през сайта. Разбира се, изисква се регистрация, а ако имате такава, използвате нея и не правите втори профил – това е в противовес на общите условия на бранда.

При аpple устройствата ще открием, че приложението е свободно предлагано в маркета и може да се свали, но за целта се изисква да разполагате с apple профил, който е пълнолетен, за да може да го откриете. Политиката на тази компания е, че приложения, които не са предназначени за пълнолетни лица, няма да могат да се свалят. Приемете го като форма на родителски контрол. За целта просто отваряте маркета, търсите приложението с името на бранда и след това го инсталирате.

Тук отново нямате нужда от регистрация, ако вече имате създаден профил. Важно е да уточним, че и в двата случая имате свободата да направите нов профил, ако все още не сте регистрирани. Създаденият профил през мобилно приложение се използва и на всяко друго устройство.

Следващата важна стъпка след инсталация е винаги да проверявате за обновления, тъй като говорим за игри с реални средства, а това означава, че нивото на сигурност е драконово. Самото приложение не е тежко и не изисква модерни устройства, брандът се старае да поддържа редица стари устройства, а не да принуждава клиентите да обновяват своя хардуер.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че играта през мобилно устройство не променя изискванията за отговорна игра. Правилата и шансовете продължават да бъдат същите, следователно няма да има някакви особени привилегии или гаранции за успех. 
Основната идея е, че се постига по-добра функционалност и възможност за игра в движение. Всички бонуси ще продължават да се отчитат, но само толкова, следователно винаги трябва да използвате услугите на оператора за удоволствие от риска, а не за бързи или невъзможни печалби.